Neoromantism, flower-power si culoare

Daca tot se mizeaza atat de mult in acest sezon pe feminitate, flower-power si culoare, de ce sa nu renunti la hainele de influenta masculina in favoarea unei vestimentatii care iti pune in valoare cea mai senzuala si mai atractiva parte a personalitatii tale?



Pe acest concept se bazeaza colectia Motivi pentru acest sezon, care inspira comoditate si provoaca la combinatii casual, insa sunt imbogatite si cu elemente specifice glamourului hollywoodian al anilor '50. Piesele de inspiratie marina ocupa un loc foarte important intre tendintele acestui sezon, si atat croiala cat si dungile egal distribuite sunt foarte iubite, indiferent de combinatia cromatica.


Frenezia flower-power a cuprins toate sectoarele modei, iar Motivi a cules florile de toate marimile din zona Cubei. Alta tendinta sunt imprimeurile abstracte ce fac trecerea din anii '50 la anii '60.



Si Vestul american s-a intors printre preferintele acestui sezon, de la putenicele influente denim pana la curentul neoromantic, definit de volanase si culori puternice.

Fustele sunt foarte surte, cu taieturi ample sau midi (pana la genunchi) in forma de A sau foarte conice. Trenchiul este intr-o gama foarte diversa, pornind de la cele denim si mergand la stilul minimalist.




Culorile sunt acide si se intorc in verva din anii '80 prin accentele de un albastru intens, verde fistic si galben, acestea fiind insotite de atemporala combinatie alb/negru. Piesele vestimentare dispun si de elemente etnice foarte discrete amestecate cu tendinte de tip cotidian.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod