Motivul pentru care Meghan Markle și Kate Middleton țin poșetele în mâna stângă

Femeile din familia regală sunt văzute destul de rar în public fără să poarte o poșetă sau un clutch. Iar cei cu spirit de observație au remarcat că acestea își țin de obicei gențile cu mâna stângă.
De exemplu, la una dintre cele mai recente apariții publice, la care a purtat un palton Sentaler roșu și o rochie Artizia de culoare mov, Meghan a ținut în mâna stângă o geantă tip sac din piele maro.

La fel ca Meghan, Kate Middleton este observată purtând de obicei poșeta în mâna stângă. 



Dar care este motivul acestui gest ce nu pare a fi o coincidență, având în vedere că niciuna dintre cele două ducese nu este stângace?

Potrivit expertului în etichetă regală Myka Meier, care a fost instruită de un fost membru din echipa personală a Reginei Elisabeta, există un motiv pentru care cele două ducese poartă astfel poșetele.
Iar acesta are legătură cu eticheta regală. 

Geanta purtată în mâna stângă lasă liberă mâna dreaptă, astfel încât membrele familiei regale să poată saluta publicul

"Atunci când intri într-o încăpere sau ajungi la un eveniment, poșeta sau servieta trebuie ținută cu mâna stângă, astfel încât mâna dreaptă să rămână liberă și să poți da mâna cu oamenii care îți sunt prezentați. Și Prințul Charles face acest lucru", spune specialistul.
 
 
Foto: Hepta 
 
 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod