Modă: Top 13 haine sau accesorii care nu trebuie să-i lipsească niciunei femei

Garderoba unei femei poate fi foarte costisitoare, mai ales că tendinţele se schimbă de la sezon la sezon. Din fericire, fashionistele isteţe ştiu pe ce merită să dea banii şi pe ce nu. Ele se asigură că au piese vestimentare de bază în garderobă, după care jonglează cu ele în încercarea de a crea ţinute chic, sexy, glamour, hippie, casual, office, de club sau de petrecere.

Pe langă piesele esenţiale, fashionistele îşi cumpără şi piese în tendinţe, dar având deja o bază vestimentară solidă, pot crea outfituri în timp record, cu bani mai puţini. Iată ce haine şi accesorii nu ar trebui să-ţi lipsească niciodată din garderobă.

1. Tricoul alb basic

Tricoul alb basic, fără imprimeu, cu decolteu rotunjit la baza gâtului, este o piesă vestimentară esenţială în garderoba oricărei femei. Combină-l cu o pereche de jeanşi skinny sau o fustă în formă de A şi eşti gata să ieşi pe uşă.

2. Jeanşii închişi la culoare

Chiar dacă eşti genul de persoană feminină, care poartă în special pantofi cu toc, fuste şi rochii, jeanşii închişi la culoare nu ar trebui să-ţi lipsească.

Îţi sunt foarte utili când vremea este friguroasă, dar şi atunci când vrei să te îmbraci lejer, sport.

3. Sacoul cambrat

În şifonier ar trebui să ai cel puţin un sacou cambrat negru sau de altă culoare. Sacoul poate fi purtat peste o cămaşă fină de mătase sau chiar peste un tricou simplu, pentru un look modern, gata în timp record.

4. Little Black Dress

Nu se poate să te consideri o femeie modernă şi să nu ai în garderobă cel puţin un Little Black Dress. Acesta te salvează din cele mai multe situaţii, mai ales când trebuie să mergi la întâlniri.

5. Fusta scurtă

Fusta scurtă este o altă piesă vestimentară esenţială în garderoba ta, potrivită mai ales pentru sezonul cald.
Însă dacă o combini corect cu alte piese, o poţi purta chiar şi în sezonul rece.

6. Jacheta din piele

Jacheta biker din piele este foarte versatilă, aşa că o poţi purta cu aproape orice alte piese vestimentare casual sau sport. Trece-o pe lista de achiziţii obligatorii, dacă nu ai deja una în garderobă.

7. Trenciul şi paltonul

Trenciul de toamna-primăvară şi paltonul de iarnă sunt alte haine esenţiale pentru orice femeie. Alege un trenci şi un palton care urmează linia corpului şi sunt accentuate în talie cu centuri sau curele.

8. Pantofii cu toc înalt

Pantofii cu toc înalt sunt un accesoriu esenţial, chiar dacă nu mergi prea des la evenimente şi petreceri nocturne.

9.
Cizme de călărie


Cizmele de călărie sunt foarte comode, pot fi purtate cu jeanşi sau cu fuste şi sunt de nelipsit în sezonul rece.

10. Încălăţările sport

Medicii nu recomandă purtarea zilnică a tocurilor, aşa că trebuie să ai la îndemână şi o pereche de încălţări sport, comode şi potrivite pentru ţinutele sport-casual.

11. Eşarfa cu imprimeu

Eşarfa cu imprimeu este un alt accesoriu care nu ar trebui să-ţi lipsească din garderobă, deoarece cu ajutorul ei poţi revitaliza orice ţinută casual, oricât de banală ar fi.

12. Geanta clasică

Geanta clasică, cu design dreptunghiular, poate fi purtată atât la facultate, cât şi la birou, aşa că o trecem pe lista must have-urilor.
Desigur, nu ar fi rău dacă ai avea şi o geantă crosover, pentru momentele în care vrei să porţi outfituri mai lejere.

13. Clutch-ul

Auriu, argintiu, cu paiete strălucitoare, cu accente metalice, indiferent cum ar fi, trebuie să-l ai. Clutch-ul mic şi chic îţi defineşte ţinutele elegante de seară, aşa că ai grijă să-ţi cumperi cel puţin unul.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 7 Oct 2013, 10:00
    corect

    Bune sfaturi,multumim !

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod