Modă: S-au întors hainele cu talia la vedere. Tu ți-ai arăta buricul?

Moda anilor '90 s-a întors! În ultimele sezoane am tot văzut pe podiumurile internaționale, dar și pe covorul roșu, haine cu talia la vedere. Topurile scurte purtate cu fuste sau pantaloni cu talie înaltă îmi amintesc de anii adolescenței.

În prezentările Dolce & Gabbana, fetele au apărut pe podium cu fuste și pantaloni cu talie înaltă și topuri scurte. Și nu doar în prezentările de modă am observat această revenire a topurilor scurte, ci și în garderoba vedetelor de la Hollywood.

Dacă ne uităm la poze, vedem că modele care defilează pe podiumul  Dolce & Gabbana arată foarte bine în acele topuri minuscule. Iar dacă ne amintim și de Sarah Jessica Parker, în Sex and the City, când apărea cu diverse ținute cu abdomenul la vedere, parcă ne vine să purtăm și noi așa ceva. Întrebarea este alta, mai putem purta, ca în adolescență, haine cu buricul gol?

Răspunsul este "da", dar cu niște condiții. În primul rând trebuie să avem un abdomen lucrat la sală (celulita și colăceii nu sunt la modă). În al doilea rând, topurile scurte nu se poartă cu fuste sau pantaloni cu talie joasă. Dacă vrei să arăți sexy, poartă aceste topuri cu piese vestimentare cu talie înaltă. De asemenea, dacă alegi astfel de ținute pentru ieșiri în oraș, le poți asocia cu blazere. Vei arăta mult mai bine! Ideea de bază este să nu lași mai mult de 4-5 cm de piele la vedere.

 

1 din 13

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florina pe 23 Feb 2013, 12:30
    buricul sau stomacul

    se vorbeste deburic la vedere insa eu vad stomac si sutiene la vedere .......

    4
    0

  • angica5 pe 23 Feb 2013, 07:38
    tu tiai arata buricul

    da daca esti tanara cu o silueta subtire fara burtica e bine

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod