Modă: Revenirea hainelor din anii '60. Cum să le integrezi în garderoba ta

Anii '60 au adus moda liberă, revoluţionară şi orientată către tineri. Hainele au devenit accesibile pentru adolescenţi, astfel că designerii s-au orientat către ei şi au creat haine uşor de purtat şi la preţuri mult mai mici.

Anii '60 au însemnat schimbare, renunţarea la un stil vestimentar "învechit" şi foarte "cuminte" (să nu uităm că în anii '40- '50 se purtau haine decente care acopereau cea mai mare parte din corp, din materiale solide, cu talie încorsetată şi fuste voluminoase). Practic, anii '60 au adus o eliberare.

Fustele mini, tăieturile simple, geometrice, liniile precise au adus un aer nou şi tineresc hainelor. Tocmai de aceea, designerii revin obsesiv la această perioadă. Poate şi pentru că hainele inspirate din moda anilor '60 sunt atât de uşor de purtat, pline de viaţă, jucăuşe şi, în acelaşi timp, atât de simple. Nimic încărcat, greoi, care să-ţi dea bătăi de cap. Totul e o joacă.

Aşa că, dacă vrei să adopţi un astfel de stil ai nevoie de fuste scurte cu o croială în A, tăieturi cât mai simple, combinaţii de non-culori, una sau două culori primare combinate în aceeaşi ţinută. Nu uita de romburi, dungi şi alte forme geometrice, bijuterii din plastic şi tocurile medii.   
1 din 19

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Larisa D. pe 18 Mai 2013, 22:39
    Părere

    Văd câteva elemente frumoase :)

    3
    0

  • Jana pe 18 Mai 2013, 18:46
    Moda

    Manechinele de mai sus mai au un pic si mor .Parca sunt dupa un an de stat intr-un lagar de concentrare pentru exterminare.

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod