Modă: Noile modele de trenci pe care le vei purta cu plăcere în această toamnă

Trenciul este haina perfectă pentru zilele ploioase şi friguroase de toamnă. Fie că alegem să-l purtăm peste o rochie, un pantalon cigarette sau chiar la jeanşi, trenciul ne salvează din orice situaţie.

Iar partea cea mai bună este că această haină este fără moarte. Să nu uităm că trenciul se poartă încă din anii '20. De fapt, povestea trenciului începe în timpul Primului Război Mondial când Thomas Burberry a fost ales de Oficiul pentru Război pentru a adapta paltonul ofiţerilor britanici condiţiilor moderne de război.

Aşa că Burberry le-a adăugat verigi metalice şi epoleţi pentru fixarea grenadelor, butelcilor şi hărţilor.

După război, această haină, numită ulterior trenci, a devenit foarte populară în rândul civililor deoarece soldaţii reîntorşi acasă au continuat să o poarte.

Trenciul a devenit "vedetă" în anul 1928, când apare în filmul "A woman of affairs", ce a avut-o ca protagonistă pe Greta Garbo, iar pe piaţă a apărut, în mod oficial, în anul 1856 când Thomas Burberry deschide primul magazin de haine bărbăteşti.Azi a devenit o haină clasică atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.

Când îţi cumperi un trenci, mărimea este foarte importantă. Trebuie să-ţi găseşti un model care să se aşeze perfect pe corpul tău. Dacă eşti o persoană mai mică de înălţime, optează pentru un model mai scurt. Dacă îţi vei lua unul care-ţi trece de genunchi, vei părea şi mai mică de înălţime. Poţi purta trenciul şi pe post de rochie, dar nu uita că în această situaţie tocurile sunt obligatorii. De asemenea, cordonul trenciului este foarte important. Cel mai bine este să-l înnozi.

Astfel, îţi vei crea o talie de viespe!

Pentru această toamnă, designerii ne-au pregătit mai multe modele de trenci. Iar cele din piele sau cele cu animal print au fost vedetele podiumurilor.  

1 din 16

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod