Modă: Hainele sport au devenit ţinute sexy. Ţie îţi plac?

Trendul hainelor sport a luat cu asalt moda străzii dar şi podiumurile internaţionale. Case de modă ca DKNY, Missoni, Fendi, Allude sau Prada au ales pentru colecţiile acestei veri haine sport-şic numai bune de purtat zi de zi.

Hanorace, şepci, pantaloni scurţi şi, nu în ultimul rând, tenişi cu platformă ascunsă... toate îţi vor face ziua mai frumoasă şi mult mai uşoară. 

Partea cea mai interesantă este că nu trebuie să porţi hainele de inspiraţie sport asortate între ele, ci cu piese diferite. De exemplu, poţi încerca o fustă scurtă cu un hanorac, o şapcă şi o pereche de sandale cu toc. Ce zici, ai încerca o astfel de ţinută?

Sau poţi alege o pereche de tenişi cu platformă ascunsă, o fustă cloş, o bustieră şi o geacă cu glugă. Iar ca ţinuta sport să fie completă, alege pe post de geantă un rucsac din piele.

Lasă-ţi imaginaţia să se joace şi încearcă să  te laşi purtată de amintirile copilăriei când hainele sport erau singurele pe care le purtam.

1 din 13

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Doni pe 14 Apr 2013, 14:11
    OH YES !

    ALWAYS MY TYPE ! SI SA NU UITAM CA TINUTELE SPORT,CHIAR SI PE DOAMNELE DE 50-60 DE ANI,LE ARATA MULT MAI TINERE ! DA DA DA !!!!!

    2
    2

  • cdm pe 14 Apr 2013, 12:45
    moda

    Ptr cristina.....am uitat, daca esti frumoasa si "relativa slabuta", atunci chiar nu ar trebui sa iti faci griji ptr moda! Iti poti gasi foarte usor ceva frumos de imbracat! Eu, in cateva zile implinesc 41 de ani si chiar NU-mi fac griji la acest capitol! Bineinteles, nu ma voi imbraca ca o liceanca, dar nici ca o babuta de la tara, deci cristina, fii mai pozitiva, si important e cum te simti tu in pielea ta, deja jumatate din drum spre frumusete este facut, iar apoi cealalta jumatate, asa cum am mai zis, iti folosesti imaginatia!

    2
    0

  • cdm pe 14 Apr 2013, 10:10
    moda

    Cristina, ai dreptate in felul tau, dar am o intrebare, Ai vazut vreodata o marca de lux sa fac imbracaminte speciala ptr doamne trecute de 50 de ani?! si sa o mai si prezinte pe deasupra?! Nu! Doar la noi in Romania, traim inca cu o mentalitate veche din pacate cum ca femeile de peste 50 de ani nu se pot imbraca sport! In strainatate, femeilor de peste 50 de ani, NU le pasa de ce zic altii, se imbraca chiar si sport, si le sta chiar bine! bineinteles in limita bunului simt! Soacra mea are 84 de ani, se imbraca modern, bineinteles nu cu bascheti cu tocuri, si nu ii dai mai mult de 70 de ani!!! Deci, eu zic ca ar cam trebui sa stergem din mintea noastra cum ca ne punem baticul in cap si gata! Exista multe haine moderne care asortate cum trebuie, ne da o nota de tinerete si eleganta in acelasi timp, doar ca trebuie sa iti folosesti putin imaginatia si sa lasi la o parte ideile vechi de 30 de ani!!!!

    3
    0

  • cristina pe 14 Apr 2013, 02:33
    moda

    Da,imi plac f mult,sunt exact pe gustul meu de acum 30 de ani! Pt doamne de 50 de ani ,frumoase si relativ slabe nu aveti moda? Mai documentati-va! Nu toate care va citim avem 18-24 de ani.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod