Modă: 9 moduri în care să foloseşti eşarfa ca să fii trendy

Eşarfa, accesoriu versatil, poate împrospătz cu succes o ţinută dacă dai frâu liber creativităţii când o foloseşti. Iată 9 moduri, recomandate de stiliştii Hermes, în care să foloseşti eşarfa ca să fii trendy.
Eşarfa, accesoriu versatil, poate împrospăta cu succes o ţinută dacă dai frâu liber creativităţii când o foloseşti. Iată 9 moduri, recomandate de stiliştii Hermes, în care să foloseşti eşarfa ca să fii trendy.

Clasica eşarfă legată de geantă este o alegere bună pentru multe femei şi poate da o notă elegantă ţinutei. Dacă ţi se pare că eşarfă ta, de mătase, bumbac sau din alte combinaţii de materiale stă mai bine pe tine decât pe geantă, încearcă câteva moduri în care să foloseşti eşarfa ca să fii trendy.

Cravată


Poartă eşarfa că pe o cravată pentru a da o nuanţă unisex ţinutei tale. Cu o eşarfă moale, din mătase, fă un nod simplu de cravată pentru a obţine o formă neobişnuită pentru acest accesoriu.
Efectul cel mai reuşit este obţinut doar atunci când foloseşti o cravată cu un imprimeu colorat.




Bentiţă


Fă din eşarfă o bentiţă trendy ce te poate ajuta să adăugi savoarea ţinutelor din anii '60 unui look modern. Leagă eşarfă la ceafă şi lasă un capăt să atârne frontal într-o parte şi unul pe spate. Nu alege o eşarfă prea lată şi nu o strânge prea tare, mai ales în zilele calde de primăvară.




Centură


Fă din eşarfă o centură trendy peste care poţi purta o curea. Împătureşte eşarfa pentru grosimea dorită şi leag-o apoi la spate, lăsând capetele să atârne. Dacă foloseşti o eşarfă de mătase, ţine cont de faptul că aceasta va scoate în evidenţă şi calitatea curelei.
Se recomandă pielea naturală şi o cataramă decorativă, dar nu foarte încărcată.




Top


Transformă eşarfă într-un top de vară sexy, care îţi lasă spatele gol. Împătureşte o eşarfă pătrată pe diagonală, apoi leagă extremele după gât şi la spate. Alege cu grijă eşarfa potrivită şi leagă-o cu atenţie, nodurile slabe ale unei eşarfe de mătase se pot desface în momentele cele mai nepotrivite.



Colac


Împleteşte eşarfa în jurul gâtului pentru un accesoriu trendy şi vaporos. Alege o eşarfă subţire, împătureşte-o în formă conică şi aşaz-o apoi în jurul gâtului, împletind-o cu ea însăşi. Leagă eşarfa la spate cu un nod discret pentru a crea un accesoriu trendy.



Bandana neglijentă


Pentru un stil trendy şi relaxat, aşază-ţi eşarfă în jurul gâtului ca o bandana largă şi foloseşte o broşă de tip clamă pentru eşarfă pentru a o prinde, înainte de a lega capetele eşarfei la ceafă. Alege cu grijă accesoriul: dacă aceasta are un model complex, se recomandă o broşă sau clamă cât mai simplă.




Nodul dublu


Când foloseşti o eşarfă mare, de mătase, poţi adopta nodul dublu pentru zilele mai răcoroase. Cu eşarfă împăturită pe diagonală în formă de triunghi, treci cele două capete pe la ceafă şi apoi leagă frontal un nod mic, lăsând libere capetele eşarfei.



Mini mantie


Leagă capetele unei eşarfe pătrate de mătase două câte două şi poart-o apoi ca pe o mini mantie, pentru un look trendy, de vară. Combinaţia cea mai reuşită include un top uni cât mai simplu.




Ascot


Transformă eşarfa intr-un ascot, pe care îl porţi purta cu orice cămaşă sau bluză. Împătureşte eşarfa şi crează apoi un nod decorativ frontal, în timp ce capetele eşarfei sunt legate discret la spate.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gs pe 14 Mar 2012, 23:44
    oribil :))

    sa fii trendy inapoi, in sec XX ?:))) ceva mai de actualitate e greu sa gasiti ?:P

    0
    3

  • Gs pe 14 Mar 2012, 23:44
    oribil :))

    sa fii trendy inapoi, in sec XX ?:))) ceva mai de actualitate e greu sa gasiti ?:P

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod