Mic dar sic

Vedem mereu copii care apar in reclame si poate ca ne intrebam de multeori: "oare cat de greu au fost convinsi sa faca ceea ce trebuie lafilmare?". Noi, echipa Eva, putem spune acum ca nu este un lucru delocusor sa lucrezi cu un copil. Sa nu mai vorbim de doi, asa cum a fost incazul nostru. Si de faptul ca a fost vorba de realizarea unui editorialde moda.

Intr-o zi de vineri ne-am hotarat ca, impreuna cu fotografii nostrii,sa realizam o sedita foto cu doi copilasi, Alexandra si Alexandru. Amcrezut ca va fi destul de simplu: vom ajunge la studio, ii vom imbracain cateva hainute nou-noute, vor face cateva fotografii si gata.
Nua fost chiar asa. Desi fusesera instruiti dinainte ca vor merge acolosa pozeze, ajunsi la fata locului amandoi au inceput sa dea din coltin colt. "Eu nu vleau sa fac nici o poza" sau "eu nu vleau alte haine"era tot ceea ce puteai sa scoti de la ei.

Dupa ce am reusit sa-i schimbam in hainele oferite de magazinul Chicco,i-am lasat pe mana Andreei (fotograful nostru) care a facut pur sisimplu minuni cu ei. Chiar daca au pasit "botosi" in fata aparatului,s-au destins atat de repede incat parca erau altii decat copii cu carevenisem acolo.
Ei bine, minunea aceasta nu a durat foarte mult, pentruca micutii s-au plictisit destul de repede. De fapt, aveau dreptate:cui ii place sa fie schimbat atat de des?

Am reusit insa sa-i facem sa duca treaba la bun sfarsit dupa cei-am "santajat" un picut cu dulciuri si promisiuni (pe care ni le-amindeplinit). Nu stim inca daca am repeta experienta curand, dar sa vaaratam si voua ce a iesit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod