Meghan Markle a renunțat la rochiile în culori neutre. A purtat o ținută îndrăzneață la un eveniment oficial

Stilul adoptat de Meghan Markle de când a devenit Ducesă de Sussex a fost unul constant: fosta actriță a ales în special rochii în nuanțe neutre, precum roz pal, bej sau alb, adesea cu un decolteu de tip bărcuță.
Dar vedeta pare să fi ieșit din acest tipar "cuminte", optând recent pentru un look mult mai îndrăzneț.

Meghan l-a însoţit pe Prinţul Harry la o recepţie a liderilor din Commonwealth, găzduită de secretarul general al Commonwealth-ului. Ducesa a ales o rochie într-o nuanță intensă de galben pentru acest eveniment.

Rochia galbenă, care este o creație Brandon Maxwell și costă 831 de lire, reprezintă pentru Meghan o schimbare radicală a stilului cu care ne-a obișnuit până acum.


Soția Prințului Harry a purtat la aparițiile sale oficiale de până în prezent rochii în tonuri neutre și a evitat în general croielile strânse pe corp, care pun formele în evidență. Ținuta aleasă pentru evenimentul desfășurat joi este cu atât mai neașteptată cu cât rochia Brandon Maxwell aleasă de Meghan Markle are o croială strânsă pe corp.

Pentru că nuanța puternică de galben este în sine un look statement, Meghan a accesorizat ținuta numai cu o pereche de pantofi stiletto de culoare nude, fără să mai poarte bijuterii sau o poșetă.

Deși este considerată deja un style icon, Meghan Markle are parte și de critici dure, în special din partea celor care țin la respectarea tradițiilor și regulilor stricte privind ținutele regale.
Ducesa de Sussex a fost criticată pentru că a purtat o rochie cu umerii goi la ceremonia dedicată zilei de naștere a Reginei Elisabeta, o ținută care încalcă regulile privind ținutele purtate de membrele familiei regale la astfel de evenimente oficiale.


Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod