Meghan Markle a atras toate privirile în timpul turneului regal în Maroc. Ce ținute a purtat Ducesa de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle au fost pentru a doua oară într-un turneu regal, de această dată în Maroc, după ce la finalul anului trecut au fost în Australia și Noua Zeelandă.
Deși mai are aproximativ două luni până când va naște, Ducesa de Sussex pare neobosită și pregătită întotdeauna să socializeze. Fosta actriță s-a întors de curând de la New York, unde s-a întâlnit cu cele mai bune prietene ale sale, printre care Amal Clooney și Serena Williams, pentru o petrecere dedicată bebelușului său, o tradiție americană numită "baby shower".

Harry și Meghan au aterizat sâmbătă pe aeroportul Casablanca din Maroc, unde au început turneul regal care a durat trei zile. 

La aterizarea pe aeroport, Meghan a atras toate privirile purtând o rochie Valentino de culoare roșie cu o croială de tip capă, pe care a asortat-o cu mănuși, clutch și pantofi nude cu toc.
Cei doi au fost întâmpinați în Rabat de Moulay Hassan, prințul moștenitor al Marocului.
 

Turul regal a inclus duminică, 24 februarie, o vizită în orașul Asni, situat la poalele munților Atlas, unde Meghan și Harry au vizitat ONG-ul Education For All, fondat de omul de afaceri britanic Michael McHugo. Asociația are scopul de a le ajuta pe fetele cu vârste între 12 și 18 ani să meargă la școală.

Cuplul regal a vizitat și centrul Federației Marocane pentru Sporturi Ecvestre, care susține copiii cu nevoi speciale. 

Meghan a încercat și tradiția marocană de tatuaj cu hena, un obicei străvechi care are rădăcini în Africa de Nord.
Florile desenate pe mâna ducesei celebrează fertilitatea și sunt rezervate femeilor însărcinate.
 
 
 
Ducele și Ducesa de Sussex au participat la o recepție formală organizată de ambasadorul britanic în Maroc, unde Meghan a purtat o rochie Dior de inspirație marocană, cu aplicații din cristale. A accesorizat rochia cu cercei cu diamante și un clutch Dior din satin.
 
 
 
Vizita regală s-a încheiat cu o întâlnire cu Regele Mohammed al VI-lea al Marocului și membrii ai familiei acestuia, printre care surorile sale, Prințesa Lalla Hasna, Prințesa Lalla Meryem, dar și fiul său, Prințul Moștenitor Moulay Hassan.

Pentru această ocazie, Meghan a purtat o rochie Carolina Herrera cu imprimeuri florale albastre.



Vizita oficiala a fost un succes, dar a fost umbrită de un detaliu amintit frecvent de presa britanica.
Printre altele, scopul turneului regal a fost și acela de a susține drepturile femeilor, intenție umbrită de misterul "prințesei dispărute". 

Prințesa Lalla Salma, soția Regelui Mohammed al VI-lea - prima soție a unui lider marocan care a devenit cunoscută public și a primit un titlul regal - a dispărut de mai bine de doi ani.

Zvonurile cu privire la dispariția acesteia sunt numeroase, dar cel mai cunoscut este acela că cuplul regal a divorțat, iar prințesa în vârstă de 40 de ani se ascunde în Maroc sau peste hotare. Dar acest lucru nu a fost confirmat de membrii casei regale sau de oficiali ai palatului, iar presa marocană păstrează tăcerea asupra subiectului. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod