Manechine de rang mondial

Manechinele sunt cele care intruchipeaza imaginile prezentarilor haute couture, iar frumusetea si gratia lor contureaza personalitatea si carisma unei colectii. Unele modele au o longevitate admirabila pentru aceasta cariera precum Linda Evangelista sau Naomi Campbell, insa de altele nu mai auzim dupa un sezon. Afla care sunt primele 9 manechine din lume la ora actuala. Maine, poate vor fi altele!

Angela Lindvall a prezentat pentru nume rasunatoare precum Donna Karan, Tommy Hilfiger, Anna Sui sau Ralph Lauren, iar frumusetea ei clasica o mentine in topuri sezon dupa sezon.In portofoliul Dariei Werbowy se regasesc case de moda precum DKNY, Oscar de la Renta sau Luella, si ramane printre favorite si anul acesta.
De asemenea, ea este imaginea Prada.
Cehoaica Hana Soukupova este printre preferatele designerilor Anna Molinari, Dolce&Gabbana si Oscar de la Renta. Ea sfideaza concurenta avand picioarele foarte lungi si zambet inocent.

Sa fie ochii mari si trasaturile copilaroase ale modelului Heather Marks elementele care au convins case de moda ca Mark Jacobs, Max Mara sau Luis Vuitton sa o selecteze pentru prezentarile lor?Fie ca este stilata sau sexy, proaspata mamica Isabeli Fontana inca are succes in domeniul atat de efemer al modei.
Dar se spune ca frumosul nu se demodeaza; Michel Kors sau Ralph Lauren par sa sustina aceasta afirmatie.
Jessica Stam a prezentat pentru Alessandro dell Acqua, Versus, Alexander McQueen si multi altii, iar criticii de specialitate preconizeaza ca va ramane mult timp pe podiumuri.

Julia Stegner si-a facut aparitia pe podiumuri in prezentari pentru Rochas si Donna Karan, iar acum este imaginea YSL Rive Gauche, incepand de la machiaj pana la incaltaminte.La saptamana modei de la Paris, Marija Vujovic a semnat un contract in exclusivitate cu Yves Saint Laurent, ceea ce este cu siguranta un semn excelent pentru tanara manechina.Ultima senzatie venita din Denemarca spre Paris este Rianne Ten Haken care, cu toate ca si-a facut aparitia in acest sezon, ea a deschis prezentari pentru cele mai mari nume din lumea modei.

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bianca pe 25 Feb 2010, 16:38
    model

    buna,numele meu este Bianca si am15 ani.Am urmat 2 anii cursuri,dar dupa aceea agentia s-a inchis.As vrea foarte mult sa fiu model

    0
    0

  • elena pe 26 Oct 2008, 21:03
    fotomodel-model

    Ma numesc rusu elena, sunt din techirghiol jud constanta, am 17 ani dar nu am peste 1.70 inaltine. acum vreo patru ani am facut scoala de manechine si fotomodele a lui Costin Marculescu, dar nu am mai continuat cursurile din cauza posibilitatilor financiare ale parintilor mei. Chiar daca ar fi vrut sa ma sustina stiind ca imi doream foarte mult acest lucru. Doresc sa ii ajut pe parintii mei material facnd ceea ce imi place ff mult. va multumesc mult de tot http://elenush.hi5.com

    0
    0

  • uscyta pe 10 Mai 2008, 01:34
    fashion industry

    Lumea modei e vazuta din 2 puncte de vedere:estetic si sexual...vedem showuri de moda mai mult sau mai putin excentrice,ne incanta culorile materialelor care cad usor pe corpurile perfecte ale top modelelor...dincolo de tot ce se vede la televizor exista aspecte mai mult sau mai putin pozitive..prostitutia,exploatarea etc...sunt fete care vin din familii sarace care se vand pt o viata mai buna,un viitor stralucit...sunt modele care se chinuie cu boala si cu complexele sa ramana in top,sa lucreze...este stralucitor totul cum este prezentat,dar in spatele acestei industrii de miliarde si mai mult sunt mizerii...

    0
    0

  • ioana pe 7 Apr 2008, 10:12
    cum ajun manechina

    am 14 ani si vreau sa ajung fotomodel la ce liceu din iais sa ma inscriu pentru a ma dedica carierei mele

    0
    0

  • frasinica rotea pe 31 Mar 2008, 22:47
    cum pot ajunge manechin sau fotomodel

    am un baiat de 18 ani elev la liceu a urmat cursuri de modeling la constanta in gimnaziu cum ar putea sa incerce sa lucreze in domeniu are 1,76 inaltime 69 kg este frumos are trasaturi frumoase este fotogenic

    0
    0

  • saby pe 12 Mar 2008, 21:31
    fotomodelele

    doamne mor de anorexie toate cum naibi? am 11 ani am o cariera de fotomodel inceputa dar mi-e foarte frica sa o continui!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod