Manageri la apa!

cristina nicolescugabriela munteanandrei gheorghemonica maurerlorand pappcorina vintancorina barladeanumarius gheneaVrei sa afli mai multe despre fiecare "manager care a intrat la apa"? Da clic pe imaginea lui/ei.

Manageri la apa!

Te-ai invatat cu ei seriosi, lucrand sobri in birouri sau aparand lapatru ace la intalniri de afaceri. Dar si ei, managerii, stiu de gluma,chiar si atunci cand vine vorba de moda. Au pozat corect, ca nistefotomodele profesioniste, si nu oricum, ci imbracati, in apa!

I-am invitat la piscina exterioara a Hotelului Bucuresti, pe MonicaMaurer, Marius Ghenea, Cristina Nicolescu, Corina Barladeanu, AndreiGheorghe, Gabriela Muntean, Lorand Papp si Corina Vintan.Participantii s-au costumat lejer, in ton cu anotimpul, dar bineinteles,cu gandul la ceea ce urma: sa intre imbracati in apa, ce-i drept, numaipana la genunchi.
Dupa cateva ezitari, au acceptat. Si am facut primafotografie. Uzi, doar pana la genunchi.Am tinut sa "decoram" imaginea cu un chelner. Si el imbracat. A acceptatsa ne serveasca, purtand papion, cocktailuri in piscina. Atmosfera incepeainsa sa se incinga. Rasetele, glumele si stropirile se inteteau. Inaceasta situatie au hotarat sa intre mai adanc in apa. La un moment daterau dispusi sa intre aproape cu totul. Fara mustrari de constiinta sauremuscari. Sedinta foto a durat aproape doua ore.

Si, dupa o pauza, in care fiecare depana senzatiile acumulate, s-a trecutla realizarea fotografiilor individuale.
Andrei Gheorghe a vrut sa pozezepe saltea. A "reusit" astfel sa intre, tot, in apa, pierzandu-si, la unmoment dat, un pantof in valuri. Am aflat apoi, ca dupa sedinta foto,Andrei a pus in graba hainele ude in portbagajul masinii si le-a uitatacolo. Pana a doua zi, cand un anumit miros i-a adus aminte de ele.Marius Ghenea n-a ezitat sa "bage la apa" impecabilul costum, pe caretrebuia sa-l schimbe cu hainele alese pentru sedinta foto. Dar, pentruca nu se asortau cu barca portocalie in care s-a urcat, si-a sacrificatcostumul si pantofii, la fel de impecabili, pe care inainte de "eveniment"toata lumea i i-a laudat.

Va inchipuiti ca, dupa, nu s-a mai intamplat acelasi lucru.
LorandPapp si-a manifestat din primul moment dorinta de a poza la barulacvatic al piscinei. Purta jeansi, un tricou si pantofi, toti cumparatispecial pentru sedinta foto. Mi-a spus, a doua zi, ca renumitul magazinde unde le-a procurat va fi sters din agenda sa, hainele nerezistandfotografiei. Monica Maurer a ales sa pozeze in fotoliu, comod, gonflabil,unduit de apa bazinului, iar Gabriela Muntean si Cristina Nicolescu auhotarat ca a doua fotografie trebuie facuta pe uscat. Si Corina Vintan aezitat sa mai intre in apa dar, pana la urma a acceptat.
Corina Barladeanuin schimb a venit pregatita: "in fata" pantalonilor scurti apa nu s-adovedit a fi, nici un moment, o problema.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod