Lenjerie pentru el si ea

In cadrul Auto Fashion Show care s-a desfasurat la Circul Globus a avutloc un spectacol inedit. Sase nume din moda romaneasca si doua din ceainternationala si-au prezentat colectiile primavara-vara insotite deautomobile de prim rang. Printre acestea, Catalin Botezatu a prezentato colectie de lenjerie intima pentru barbati, iar Danielle Collections-a etalat cu una pentru femei.

Colectia de lenjerie intima pentru barbati semnata Catalin Botezatusi intitulata Powere a surprins prin stralucire si culoare.
Nuanteleindraznete precum verdele fosforescent cat si clasicul alb-negru suntimbinate armonios cu desene tipice salilor de sport. Decupajele "bineplasate" si accesoriile excentrice au completat cu succes aceasta colectiemasculina.

Danielle Collection a prezentat o colectie de lenjerie mixta gen"army". Au fost folosit materiale de camuflaj tip lycra, accesorizatecu trase si tot felul de insemne militare, dar mai stilizate. Au fostfolosite jambiere gen "rollerblades" si palarii, bandane din cele maivariate, toate sub insemnul "razboiului".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod