Lecția de stil de la Heidi Klum: 3 ținute de vară din care poți să te inspiri

Nu i-a fost niciodată teamă să poarte rochii scurte și să facă cele mai interesante combinații vestimentare. Heidi Klum este un style icon, iar ținutele sale pot să fie o sursă de inspirație pentru tine.
Celebrul model de 45 de ani adoră să poarte culori vibrante și reușește să facă cele mai interesante combinații. Fie că îmbracă o rochie flamboaiantă cum a fost surprinsă cu o seară în urmă, o salopetă lejeră de vară cu imprimeu tropical sau o rochie maxi cu print leopard, Heidi Klum demonstrează că arată bine în orice ținută pe care o poartă cu atitudine. 

Rochia mini și în culori vibrante pe care Heidi Klum a purtat-o la New York aseara este perfect asortată cu un plic și sandale delicate cu toc.
Ea lasă la vedere picioarele bine lucrate ale vedetei care este recunoscută pentru pasiunea ei pentru sport și yoga. 

Celelalte două ținute ale vedetei sunt de zi și foarte lejere, însă alese cu atenție ținând cont de trendul acestei veri. Imprimeurile de inspirație tropicală și animal print sunt în vogă, constituind alegerile perfecte pentru o rochie maxi sau o salopetă lungă lejeră. Stilul adoptat de vedetă este unul casual chic atunci când își petrece timpul cu copiii sau prietenii, însă mereu în tendințe. 

Admiră-i ținutele în galeria de mai sus și inspiră-te din stilul impecabil adoptat de celebra vedetă.

Foto: dailymail.co.uk
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod