Kate Middleton știe ce e modestia. Ea a purtat o rochie Zara accesibilă oricui

Ducesa de Cambridge a ales o rochie de vară simplă de la Zara pentru o zi petrecută în aer liber.
Nu este o surpriză faptul că ducesa de Cambridge preferă acest brand și a fost surprinsă de nenumărate ori în ținute accesibile tuturor. Ea știe întotdeauna să mixezi ținutele haute-couture cu cele pe care care sunt accesibile oricui. 

Pentru un meci caritabil de polo care a avut loc weekendul trecut, ducesa a ales o rochie de vară albastră și lejeră de la Zara care costă sub 200 de lei. Ea a fost surprinsă de paparazii în timp ce alerga fericită și se juca alături de copiii săi. 

Ținuta sa de vară a fost completată perfect de o pereche de sandale nude cu platformă și o geantă albă. 

Ducesa de Cambridge a fost adesea criticată de unii și lăudată de alții pentru modestia de care dă dovadă atunci când vine vorba despre vestimentație.
Unii au etichetat acest lucru ca fiind semn de zgârcenie atunci când ducesa a fost fotografiată la evenimente diferite cu aceeași ținută sau cu aceleași accesorii. 

Fără să țină cont de părerile tuturor, ducesa a continuat să poarte ținute simple și accesibile, dar și să apeleze la vestimentația haute-couture atunci când situația o cerea. Însă, indiferent de ținutele pe care le-a ales ea a avut mereu un look impecabil. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod