Kate Middleton, regina balului la Premiile BAFTA. Ducesa a purtat o ținută impecabilă

Ducesa de Cambridge a atras priviri pline de admirație în momentul în care și-a făcut apariția pe covorul roșu la Gala Premiilor BAFTA 2019, care a avut loc duminică, în Londra.
Kate Middleton, însoțită pe covorul roșu de Prințul William, a ales o rochie albă, cu un umăr gol și o croială de tip A. Rochia de un alb imaculat a fost asortată cu cercei cu diamante care i-au aparținut Prințesei Diana. Ducesa a purtat o pereche de pantofi Jimmy Choo acoperiți cu glitter argintiu, care au un preț de 495 de lire, și un clutch alb sidefat. 

Wiliam și Kate sunt adesea invitații de onoare la Premiile BAFTA, prima dată în 2017, iar apoi în 2018, când Kate era însărcinată cu Prințul Louis.
William este președintele BAFTA din februarie 2010. Organizația are chiar și o bursă care îi poartă numele Ducelui de Cambridge - Bursa Școlară în Film și Televizune "Prințul William". Cei doi membri ai familiei regale sprijină activitățile caritabile ale BAFTA prin participarea la evenimentele și ceremoniile acesteia.

Rochia purtată de Ducesa de Cambridge este o creație Alexander McQueen, pe care aceasta a mai purtat-o, dar într-o culoare diferită, la petrecerea aniversară a Prințului Charles.
 
 
În 2018, Kate și-a arătat burtica de gravidă într-o rochie Jenny Packham de culoare verde închis care avea o curea neagră în talie.
Acest accesoriu s-a considerat că este un tribut adus codului vestimentar all-black care a existat anul trecut și care a avut ca rol susținerea mișcării Time's Up.



Cu un an înainte, Ducesa a arătat uimitor într-o rochie Alexander McQueen neagră cu imprimeuri florale.

Alături de William și Kate au fost prezente la Gala Premiilor BAFTA numeroase celebrități, printre care Margot Robbie, Claire Foy sau Olivia Colman.

În calitate de Președinte BAFTA, Prințul William a prezentat premiul Fellowship.
Este cea mai înaltă distincție acordată de Academia Britanică de Film și Televiziune pentru merite și contribuție excepționale în lumea filmului și a televiziunii. Printre cei care au primit acest premiu în trecut s-au numărat Elizabeth Taylor, Michael Caine, Judi Dench sau Helen Mirren. Anul acesta premiul i-a revenit monteurului de film Thelma Schoonmaker.
 
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod