Iuliei ii plac florile

Iuliei ii plac florile



Pe langa multe altele, vara inseamna flori. In toate culorile si marimile,ele ne incanta ochii in gradini si parcuri. De ce nu ar face-o siimprimate pe rochii, bluze si fuste?

Pentru o rochie foarte racoroasa, pe care o vei purta pe canicula, alege un imprimeu cu joc de flori mari si mici. Rochie maxi cambrata pe talie cu decolteul marcat de un volan mic si strans cu siret si cu bretele subtiri pe umeri, poliester, Tina R.,780.000 lei.

Vrei sa te imbraci in pantaloni? Nici o problema! Poti alegeun model confectionat dintr-un imprimeu cu flori. Compleu din bluza cubuzunare aplicate si pantaloni largi fixati pe elastic in talie, viscoza,House of Art, 690.000 lei. Papuci din piele, La Madonette, 1.759.000 lei.

Pentru o ocazie speciala nimic nu e mai atragator, mai alesvara, ca o tinuta din material imprimat cu flori. Daca alegi culorilepastelate va fi si mai bine. Compleu format din fusta clos si corset,matase cu jupa din satin, Heliotrop, 1.950.000 lei. Sandale din piele,La Madonette, 1.699.000 lei.

Dar este la moda si rozul, cu toate nuantele si variantele sale. Daca le vei combina cat mai indraznet, vei fi sigur in top. Camasa cu maneci pana la cot, viscoza, 395.000 lei. Fusta stamta in colturi, poliester, 295.000 lei, House of Art.

Ce poate fi mai interesant decat un imprimeu cu flori mari, rosii, pe un fond alb? Rochie scurta croita din sase clini, cu bretele subtiri, viscoza, House of Art, 395.000 lei. Sandale din piele cu flori mari decorative, incheiate cu bretele in jurul gleznei, La Madonette, 1.649.000 lei.

Vara asta se poarta vernil! Pe acest fond se potriveste oricefloare. Rochie maxi cambrata pe talie, cu decolteu semirotund, poliamida,Heliotrop, 387.000 lei.

Partea a doua
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod