Iubeste in rosu si roz

Iubire sau pasiune... parca iti este greu sa te decizi, le vrei pe amandoua. Rosu este culoarea pasiunii arzatoare iar rozul simbolizeaza iubirea euforica. De Sfantul Valentin, inspira, poarta si bucura-ti ochii cu haine ce debordeaza de sentimente pozitive.

Rosul si rozul sunt niste culori minunate pentru vestimentatie de zi, mai ales cad vine vorba de accesorii. Insa ce poate fi mai dulce decat o scurta roz-bombon de piele asortata cu o esarfa rosie. Daca nu te intereseaza imaginea de papusa Barbie poti inversa combinatia, iar efectul va fi acelasi.
click varianta marita


Romantica incurabila? Atunci culorile iubirii te vor prinde cu siguranta. Daca alegi o rochie roz accesorizata cu o bratara din margelute vei avea un aer retro si visator, iar daca optezi pentu o fusta lunga si o bluza mai transparenta vei fi cu siguranta si sexy in acelasi timp. Acul de coc este un accesoriu indispensabil femeii care iubeste acest stil.
click varianta marita


Dar tinand cont ca o zi ideala a indragostitilor se termina in budoar, alege lenjerie decorata cu inimioare si buze rosii si roz, iar viata ta va fi mai colorata.
Daca vrei sa capeti un aer irezistibil si decadent, alege un puf rosu de cabaret pentru a aprinde seara.
click varianta marita

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod