Indrazneste galbenul-papadie

Culoarea favorita a lui Van Gogh si una dintre cele mai iubite tendinte ale sezonului este galbenul-papadie. Si pe buna dreptate, deoarece aceasta nuanta in toata spelendoarea ei inspira vitalitate, energie, tinerete, libertate si nu in ultimul rand, soare.

Galbenul, asortat cu croiala si materialul potrivite, te poate insoti absolut oriunde: in accesorii, rochita de plaja sau de ocazie, si chiar in bijuterii. Atunci cand intra in contrast cu negrul, culoarea papadiei parca devine si mai luminoasa.


Goethe spunea ca "in starea lui cea mai pura, galbenul ne aminteste mereu de natura, iar lumina acestei culori ofera un sentiment de caldura si fericire." Nimic mai adevarat, par sa spuna colectiile de pret-a-porter propuse de marii designeri pentru primavara acestui an.


In acest sezon, Donatella Versace a ales galbenul simplu si inflorat ca tema principala. Alti iubitori ai acestei nuante sunt Celine, Tommy Hilfiger si Anna Sui, iar Sonia Rykiel a optat pentru galben chiar si in designul costumelor de afaceri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod