Incearca un nou stil de sarbatori

O data cu sarbatorile de iarna, intampini tot felul de ocazii care iti cer sa fii eleganta, impecabila si atragatoare. Intregeste-ti garderoba alegand una dintre tinutele recomandate de Eva pentru acest sezon, in functie de stilul tau personal.

Eleganta



Vremea rozului inca nu a apus. De aceea, o pereche de blugi prespalati cu o esarfa roz pe post de curea vor face echipa foarte buna cu un set ciclamen format dintr-o poseta incapatoare din piele intoarsa, alaturi de o pereche de pantofi cu botul rotunjit.
Tinuta poate fi intregita de o scurta de piele roz cu guler de vulpe, iar cireasa de pe tort o constituie siragul din perle - cea mai iubita bijuterie a momentului.

Sexy



Daca iubesti corsetul, de ce sa nu adori o fusta din piele turcoaz care se strange cu ajutorul unui siret de satin. Pentru a obtine combinatia ideala, adauga o bluza neagra, cu maneci transparente si vei obtine un contrast foarte placut cu fusta. La acesta tinuta, setul (turcoaz, desigur) format din poseta din piele intoarsa si pantofii decorati cu strasuri aqua-marine se vor asorta cu o brosa si o bratara cu pietre multicolore.


Casual



Pentru o tinuta casual, poti conta pe jeansii bleumarini, alaturati unei scurte burgundy cambrate. Ca marca a elegantei, potriveste cromatic o curea crem, subtire, pe care s-o rulezi de doua ori in jurul taliei cu o geanta la aceeasi culoare. Accesorizeza-ti look-ul cu un sirag de perle, pentru o alura avangardista.

Business



Daca situatia o cere, poti capata instant un "aer business" imbracand o fusta din raiat trei sferturi, de culoarea piersicii. Din aceeasi paleta coloristica, asorteaza un sacou maro cambrat, cu un sirag de margele.
Pentru un look sic, adauga o pereche de pantofi cu print de leopard - "cel mai fierbinte desen" al sezonului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod