Incalta-te in rafinament si eleganta

Eleganta incepe de la incaltari, iar tendintele acestui sezon iti ofera posibilitati nelimitate de a-ti exprima personalitatea prin intermediul "condurilor". Se poarta atat funditele cat si curelusele, atat de feminine... iar daca inclini spre stilul clasic, sandaua cu bareta este pe gustul tau. De asemenea, stilul retro cu botul rotund va accentua o glezna fina iar platforma iti va conferi un plus de inaltime. Alege-ti stilul si incalta-te in rafinament si eleganta!

Fundite



In acest sezon funditele inlocuiesc cu succes curelele in lumea hainelor, dar sunt foarte cautate si pentru accesorizarea articolelor de incaltaminte.
Sandalele albe decorate cu o funda mare de saten in bot - Christian Lacroix sau legata pe glezna - Emanuel Ungaro, confera un aer princiar incaltarilor. De efect sunt si fundele subtiri din matase sau chiar piele intoarsa, atata timp cat sandaua are un design original.

Platforma



Platforma impozanta a sandalelor si a pantofilor a fost ultima oara la moda in "era Spice Girls". In aceasta primavara revine acest trend, insa mult mai stilizat. Platformele cu toc incorporat se modeleaza pe forma talpei si sunt foarte "cochete".
Designerii le-au aplicat flori, dungi sau fundite stil corset - Versace.

Sandalele bijuterie



Daca posetele bijuterie fac deja furori, in aceasta vara vom avea parte si de foarte multe sandale asortate si foarte elaborate. Incaltarile sunt imbogatite cu pietre, cristale si brose. Aceste bijuterii sunt dispuse pe sandalele cu tocul subtire, design minimalism in culori pastelate sau metalizate.

Cureluse



Pentru ca modelele sandalelor cu cureluse inca mai au cautare, designeri precum Donna Karan sau Roberto Cavalli le-au preferat pentru colectia de primavara/vara.
Curelele subtiri care imbraca piciorul in zig-zag sunt inca un trend puternic, si un accesoriu "must have" pentru o tinuta vaporoasa.

Bareta pe glezna



Gleznele fine arata irezistibil accentuate de o bareta mai mult sau mai putin subtire. Aceasta teorie ramane valabila si in acest an, asa sa nu ezita sa optezi pentru o pereche de sandale cu bareta. Pentru un plus de originalitate, iesi din tiparele clasice cu ajutorul unui "puf" sau a unui ciucur bine plasat.

Cu botul rotund



O tendinta retro, foarte iubita pe plan autohton - botul rotund, preluat din anii '50, avantajeaza persoanele cu o silueta filiforma.
Daca iti place acest model, alege o pereche din piele intoarsa intr-o culoare puternica si asorteaza-i la o fusta closh sau o la pantalonii capri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod