Incalta-te "glamour"!

Daca esti in dubii cand iti alegi sandalele ideale pentru o tinuta sexy sau "de gala" si vrei sa inspiri seductie, stralucire si senzualitate, opteaza pentru argintiu, in varianta lux sau futurista. Culorile pastelate si satinate sunt la fel de atragatoare, mai ales asortate unui design indraznet si ultra-feminin. Mizeaza pe efectele metalizate si incalta-te in "glamour".




Sandalele sexy au obligatoriu tocul inalt sau foarte inalt si neaparat stiletto (eventual din plexiglas) sau cui.
Incaltarile argintii sunt niste adevarate bijuterii, daca sunt alese corect. O glezna fina este avantajata de un model cu barete subtiri care se leaga pe picior, un genunchi proeminent poate fi camuflat de o pereche de sandale-cizme, foarte decupate, iar niste picioare fara cusur pot fi impodobite cu o sanda argintie cu strasuri. Baretele groase da la baza gleznei au un aer high-tech, mai ales daca sunt accesorizate cu decupaje si capse.




Si sandalele in culori pastel precum bleu ciel, roz perlat sau pur si simplu...
rosii, pot capata un aer princiar daca sunt stralucitoare si satinate. Nici auriul regal nu este de neglijat, mai ales pentru o alura "glamour". Daca incaltarile tale sunt atat de atragatoare incat iti iau rasuflarea, atunci alege o pedichiura frantuzeasca. Lacul de unghii nu trebuie sa concureze cu stralucirea sandalelor. Daca tu preferi sa duci totul la extrem, alege o oja-sidef si aplica strasuri in culoarea "condurilor"... La soare te vei putea uita, la picioarele tale... ba.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod