In cautarea costumului de baie perfect

Pentru inceput, iti voi spune sa ai incredere in tine si sa nu-ti pierzi rabdarea. Te-ai putea intreba: ce legatura are acest lucru cu alegerea unui costum de baie? Ei bine, atat timp cat esti constienta atat de calitatile, cat si de partile care-ti plac mai putin ale corpului tau, raspunsul este simplu: cu cat iti faci mai putine griji referitoare la felul in care arati, cu atat mai bine.

Pleaca la cumparaturi cu gandul ca, undeva, exista costumul de baie ideal, conceput special pentru corpul tau, astfel incat sa te avantajeze.

Costum de baie din doua piese

Multe femei prefera acest model de costum. De ce? Argumentul este simplu: e mai comod, mai confortabil si permite bronzarea unei suprafete mai extinse a corpului. Daca este si cazul tau, tine cont de faptul ca sutienul este mult mai usor de purtat daca nu are cupe de burete.

In ceea ce priveste slipul, recomandabil ar fi sa alegi unul clasic - cu toate ca stiu cat de tentanti sunt bikinii tanga. Dar, vorbind strict din punct de vedere al confortului, este de preferat un model clasic si, de altminteri, foarte sexy. Sunt moderni bikinii accesorizati cu diferite catarame din metal argintiu.

Referitor la culoare, ei bine... am putea spune ca ni s-a deschis o adevarata pestera a lui Ali Baba: avem o multime de posibilitati si modele la dispozitie, nu trebuie decat sa alegi in functie de gusturi si de ceea ce te avantajeaza mai mult.

Daca ai forme mai pline, ar fi bine sa optezi pentru un costum intr-o nuanta mai inchisa, care creeaza impresia vizuala de silueta mai subtire.

In cazul in care silueta iti permite, poti purta costume din materiale cu imprimeuri - si aici lista este destul de vasta: imprimeu model "leopard", cu buline (de la unele mari, pana la picatele simpatice), in doua nuante (contrastante, asa cum dicteaza tendintele noului sezon) sau cu modele inspirate din stilul anilor '60.

In aceeasi nota, nu ai uitat, sper ca albul este culoarea-vedeta a acestui sezon. Un costum de baie alb se potriveste atat de bine cu pielea ta frumos bronzata si aramie...

In cazul in care ai o conformatie mai subtire si ti-ai dori forme mai pline, alege un slip croit astfel incat materialul se suprapune in doua parti (de obicei, pe solduri) si are, bineinteles, catarama.

Costum de baie dintr-o singura piesa

Cu siguranta, este sexy. Poate nu cel mai confortabil, daca ne gandim la caldura si la transpiratie, dar vei fi o zeita a plajei. Alegerea modelului depinde tot de conformatia corpului tau.

Astfel, daca ai bustul mai mic si, poti alege un costum cu decolteu inalt si patrat; invers, daca vrei sa-ti pui bustul in valoare, opteaza pentru un costum cu decolteu adanc, in forma literei V.

Nu in ultimul rand, nu uita de costumele de baie crosetate, care sunt moderne si deosebit de sexy.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod