Imi plac bijuteriile

Imi place foarte mult sa port bijuterii sau alte podoabe dar prietena meacea mai buna e de parere ca uneori exagerez. Cum ar trebui sa le port,fara sa mai dau impresia ca toaletele mele sunt prea "incarcate"?

Eva iti raspunde:
Majoritatea designerilor sunt de parere ca mai multe podoabe inseamnamai mult efect. Ceea ce e mai usor de zis decat de facut. Iata cum aiputea sa procedezi. In primul rand, cand faci cumparaturi, asigura-te caadaugi garderobei tale acesorii simpatice si de bun gust.
Inainte de aachizitiona o poseta, de exemplu, mai incearc-o o data din priviri ca savezi daca se potriveste staturii tale (paietele sau o curea prea lungapot sa dea impresia unei siluete mici). Daca iti plac bijuteriile mari,complicate, poarta-le ca accesorii la hainele in linii simple. Ataseazapodoaba pe care ai ales-o in acea parte a vestimentatiei asupra careiavrei sa atragi atentia! Pentru un impact maxim, limiteaza-te intotdeaunala o singura bijuterie. In acest fel, prietena ta nu-ti va mai reprosaca esti prea impodobita.
Mai exista inca un lucru important de adaugatsi anume ca trebuie sa iti placa podoaba respectiva si sa o porti cuplacere. Daca nu, efectul va fi contrar.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ady pe 8 Ian 2009, 14:36
    Bijuteriile cu trandafiri naturali care nu se ofilesc

    Acum se poarta si bijuterii mai fancy, cu trandafiri naturali de exemplu. arata superb. ofera un aer boem. se gasesc doar in magazinul beprecious.ro

    0
    0

  • Robi pe 22 Dec 2008, 19:19
    se poarta bijuteriile mari

    anul asta se poarta bijuteriile mari din argint sau aur alb . intr-un articol aparut sapt trecuta am gasiti 2 inele misto ..... cel cu ametist este superb http://www.eva.ro/moda/shopping/inele-din-argint-cu-pietre-semi-pretioase-de-la-bespecial-articol-11688.html

    0
    0

  • galan pe 10 Oct 2008, 15:02
    ce bijuterii sunt la moda

    in acest sezon se poarta mai mult,aurul sau argintul? sau fiecaruia ce ise potriveste mai bine?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod