"I'm so... precious", o colectie inedita

"I'm so fucking precious". Sub acest motto obraznic si vanitos, excentricul designer Razvan Ciobanu si-a lansat vinerea trecuta cea de-a 18-a colectie la Teatrul National Bucuresti. Hainele s-au conturat in jurul imaginii unei "tinere burgheze" din anii '60.



Tinutele vestimentare sunt situate la granita dintre "casual" si "cocktail", acestea fiind constituite din pantaloni scurti sau lungi cu taioare - reinterpretari ale smokingului, top-uri si camasi. Piesa de rezistenta a colectiei este costumul de baie, pretios si sofisticat precum o rochie de seara.



Creatiile urmaresc fidel linia corpului, lasand trupul sa se miste lejer in haine fluide, ce amintesc de siluetele simple si comode ale anilor '60. Senzationalul acestei colectii consta in redarea acestei simplitati prin constructii elaborate, care fac apel la materiale sofisticate, cu broderii din margele si voaluri din matase naturala.



Personajul imaginar ce l-a inspirat pe designer este o combinatie "rich & funny" de Barbarella si rasfatata Brigitte Bardot, "obligata" sa-si piarda vremea undeva pe Riviera Franceza... Aparitia, atitudinea si look-ul sunt o declaratie a statutului sau: tanara burgheza, care este dispusa sa-si petreaca vremea pe un iaht cu prietenele ei, baietii fiind numai o sursa de amuzament.

Coafurile foarte elaborate si elegante au completat imaginea de "old glamour" propusa de designer. Ciobanu considera ca aceasta imagine va tenta un public tanar, cunoscator sau fashion victim.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod