Greșeli pe care le faci atunci când porți sutien

Cât de mult îți place să porți sutien? Probabil că există anumite aspecte care te deranjează când vine vorba de această piesă vestimentară. Iată ce greșeli faci atunci când porți sutien!

Ce erori să eviți atunci când porți sutien?


1. Alegerea modelului greșit al cupei


Sutienul cu jumătate de cupă este un accesoriu frumos, dar nu este perfect pentru persoanele cu bustul mare. Este de la sine înțeles faptul că sânii mai mari necesită cupe mai mari și mai pline. Un expert a declarat pentru Women's Health că există șapte tipuri diferite de sâni, iar forma ta naturală are multe de-a face cu ce fel de sutien se potrivește și arată cel mai bine. De exemplu, femeile cu sânii laterali au nevoie de un sutien care să îi aducă împreună, iar femeile cu sânii în formă de lacrimă au nevoie de un sutien cu un push suplimentar.

2. Ajustarea greșită a bretelelor


Nu este nevoie să îți petreci toată ziua ridicându-ți bretelele sutienului de pe brațe. În schimb, asigură-te că reglezi chingile de fiecare dată când porți sutien.
Designerul de lenjerie Mariana Hernandez a declarat pentru Prevention că spălarea și purtarea sutienelor face ca aceste chingi să se slăbească, deci trebuie strânse în mod frecvent. De asemenea, acesta poate fi un semn că sutienul tău este prea mare sau că este uzat și trebuie să fie înlocuit.

3. Părerea greșită că porți o singură mărime


Ești de acord că mărimea fluctuează în cazul celorlalte haine, în funcție de marcă și potrivire. Este timpul să-ți dai seama că același lucru este valabil și în cazul sutienelor.
Expertul în lenjerie Jenny Altman a declarat pentru Women's Health că nu toate sutienele sau dimensiunile lor sunt create la fel. Gândește-te cum este cazul blugilor. S-ar putea să porți o mărime la modelul boyfriend jeans, dar să ai nevoie de o mărime mai mare atunci când vine vorba de blugii skinny. Probabil că va trebui să faci o ajustare a dimensiunilor și atunci când schimbi stilurile sutienelor.

4. Porți același sutien 2 zile la rând


Nu este nicio problemă dacă porți sutienul mai mult decât o dată înainte de a-l spăla. Majoritatea femeilor probabil că fac acest lucru, indiferent dacă recunosc sau nu, însă este o problemă dacă porți același sutien două zile la rând.
Specialistul Bobbie Smith a declarat pentru The Huffington Post că trebuie să lași sutienul nepurtat pentru cel puțin o zi, pentru a permite elasticității acestuia să ajungă la nivelul optim. Atunci când porți sutienul două zile la rând, este ca și cum ai trage de un mușchi - se va întinde și nu va mai putea reveni la forma inițială.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod