Globurile de Aur - in moda, istoria se repeta

Mai mult ca niciodata, in acest an la Globurile de Aur s-a remarcat, in tinutele haute couture ale starurilor, o nostalgie pentru Hollywood-ul anilor '40. Rochiile au trene regale, culorile sunt pastelate, iar texturile - stralucitoare si matasoase sau vaporoase si diafane.



Uma Thurman, luptatoarea din "Kill Bill", a ales pentru gala decernarii Globurilor de Aur o tinuta Versace de culoarea liliacului. Cate Blanchett, pe cat este de insarcinata, pe atat de stilata, purtand o rochie semnata Donna Karan.
"Cea mai buna actrita" pentru 2004 - Charlize Theron pentru "Monster" - a primit Globul imbracata intr-o tinuta de voal crem, Christian Dior.



In timp ce unele vedete s-au aventurat catre modele croite in stilul vechiului Hollywood, cele care nu au vrut "s-o dea in bara", au mizat pe vesnica nuanta funebra - negrul. Jennifer Aniston a ales o tinuta Valentino, Tyra Banks - o rochie Elie Saab (designerul preferat al lui Halle Berry), iar Catherine Zeta-Jones a optat pentru Oscar de la Renta.



Rochiile albe nu sunt numai pentru mirese! Asta pare ca exprima Gwen Stefani in superba ei rochie Valentino de un alb imaculat.
Kim Cattrall si Kristin Davis, vedetele din "Totul despre sex" au ales tot tinute albe, insa cu nuante de crem semnate Prada si respectiv, Valentino.



Pastelurile au fost foarte admirate pe covorul rosu - aceasta fiind o importanta tendinta pentru primavara ce vine... "Cea mai sexy femeie a anului 2003" - Jennifer Garner - a purtat o rochie alba in degradeuri de lavanda, semnata Zac Posen iar Brittany Murphy a avut o rochie pastelata cu naunte de crem, Dolce & Gabbana. Nicole Kidman, eleganta cum ne-a obisnuit, a ales o tinuta "aurita" pentru Globurile de Aur, creata de Tom Ford pentru YSL Rive Gauche.




Se pare ca unele staruri au iesit din tiparele asteptarilor si au ales griul. Sarah Jessica Parker s-a etalat intr-o rochie Chanel si accesorizata cu bijuterii Bulgari, iar Renee Zellweger - care a plecat acasa cu Globul pentru "Cea mai buna actrita intr-un rol secundar" pentru "Could Mountain" - a ramas fidela creatiilor Carolina Herrera. Jennifer Lopez s-a simtit unica in mod sigur, deoarece a purtat o rochie portocalie, semnata de designerul american Michael Kors.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod