Globul de Aur - stil, inspiratie, dar si alegeri cel putin nepotrivite

Am renuntat demult sa incerc sa inteleg de ce unele actrite fac anumite alegeri in ceea ce priveste tinutele pe care le abordeaza pentru un eveniment cinematografic de amploare, cum este cazul Globurilor de Aur. Majoritatea vedetelor stralucesc, in rochii fericit alese si care le pun in valoare. Altele insa, cum ar fi Cameron Diaz, Rinko Kikuchi sau Cate Blanchett, au dezamagit. Nu putem decat sa speram ca a fost o greseala pe care nu o vor mai repeta...

Globul de Aur pentru tinuta il merita...

Drew Barrymore - perfectiunea intruchipata

In privinta acestei actrite, nu exista nici o indoiala: a fost cea mai reusita aparitie pe covorul rosu, uimitor de frumoasa si sexy in rochia de un roz pal, creatie John Galliano, la care a asortat accesorii foarte discrete - si bine a facut!

Helen Mirren - stil si eleganta

Actrita britanica stie, cu siguranta, ce presupune stilul clasic si nu a gresit alegand o rochie drapata din sifon albastru marin, semnata Donna Karan. A reusit sa surclaseze pe multe dintre mult mai tinerele sale colege...

Angelina Jolie - mofturoasa, dar foarte frumoasa!

Oare ce ar mai fi de spus? Frumoasa partenera a lui Brad Pitt a taiat respiratia tuturor intr-o rochie verde inchis semnata St John, a carui imagine de altfel si este - deci, prin contract, avea obligatia de a purta una dintre creatiile acestui designer. Potrivit insa "fabricii de zvonuri" din Cetatea Filmului, actritei nu i-a placut nici una dintre rochiile disponibile si a insistat sa i se creeze una special pentru ea. Trebuie sa recunoastem, are gusturi alese...

Naomi Watts - o veritabila Afrodita a zilelor noastre

Naomi Watts a dorit (si a reusit, dupa cum se vede) sa readuca in actualitate frumusetea si parfumul istoric al Greciei, multumita rochiei turcoaz, fara maneci sau bretele, si cu broderii cu fir metalic, realizate manual.

Penelope Cruz - sa cante muzica...

... Mai precis, flamenco, pentru ca spre acest lucru ne duce gandul atunci cand o privim pe Penelope Cruz. Unii, mai carcotasi, s-au intrebat cum de nu s-a impiedicat in faldurile rochiei sale Chanel, dar cei mai multi au admirat alegerea actritei.

Reese Witherspoon - totul pana la papuci!

Iata o tinuta... controversata, din anumite puncte de vedere. Unii critici sunt de parere ca Reese a aratat pur si simplu fabulos in rochia de cocktail simpla, fara maneci, intr-o culoare stralucitoare si frapanta de la Nina Ricci; altii, dimpotriva, au apreciat ca tinuta a fost mult prea simpla si deci, nepotrivita pentru un eveniment atat de fastuos. In ceea ce priveste incaltamintea, opinia a fost unanima: alegerea s-a dovedit total neinspirata.

Oare ce-a fost in mintea lor?

Renee Zellweger - sa chemam ambulanta, oare?

Cel putin ii putem aprecia consecventa, desi ar fi fost de dorit ca aceasta sa se manifeste cu totul altfel: din cap pana in picioare, infatisarea lui Renee a fost jalnica. Atat machiajul, cat si rochia, i-au facut numai deservicii. Acest satin verde ar fi fost potrivit daca machiajul ar fi fost unul intens. Asa stand lucrurile, ii accentueaza paloarea.

Rinko Kikuchi - jos cu motoceii!

Norocul ei ca nu a castigat nici un premiu. Va dati seama cum ar fi aratat pe scena, tinandu-si discursul de multumire imbracata in aceasta rochie cu motocei? Cum spunea Ion Creanga? "...De crapau matele jucandu-se cu ei". Nu putem decat sa speram ca Rinko, lipsita de experienta unor asemenea evenimente, a facut o greseala si ca nu acesta este stilul ei.

Cameron Diaz - fara comentarii

Pana si geniile pot avea momente cand le lipseste total inspiratia. Vorbeam despre Valentino, cel care a semnat aceasta tinuta. Dar daca putem intelege acest lucru, nu putem insa intelege alegerea lui Cameron Diaz. Si pentru ca a venit vorba, eu una nu pot intelege nici de s-a facut bruneta. Una peste alta, a fost numita cel mai prost imbracata vedeta la aceasta ceremonie.

Cate Blanchett - de data aceasta, nu!

Ce spuneam despre lipsa de inspiratie? Se pare ca acest "virus" se raspandeste. Altminteri nu s-ar explica alegerea lui Cate Blanchett, de obicei o prezenta deosebit de atragatoare. De data aceasta insa, rochia in stil gotic, scurta si de culoare neagra, de la Alexander McQueen, i-a pus eticheta: "Dezastru!".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod