Globul de Aur - eleganta, extravaganta, dar si... esecuri vestimentare

Evenimentele cinematografice de amploare, cum ar fi Globul de Aur sau premiile Oscar, constituie un minunat prilej nu numai pentru a-i aplauda pe castigatori, ci si pentru a admira alegerile vestimentare ale starurilor... sau a te mira de lipsa lor de inspiratie. Editia din acest an a Globurilor de Aur nu a facut exceptie. Daca unele dintre vedete au primit nota zece cu felicitari pentru rochiile alese, artiste precum Gwyneth Paltrow sau Mariah Carey n-ar merita nici macar nota de trecere!

Felicity Huffman - o combinatie perfecta de alb si argintiu

Cunoscuta in special pentru serialul de mare succes "Desperate Housewives", Felicity Huffman si-a ridicat Globul de Aur castigat pentru rolul sau din "Transamerica" intr-o rochie alba, cu un model argintiu delicat si, in acelasi timp, modern si de mare efect.

Natalie Portman - o tinuta moderna si, totodata, atemporala...

Natalie ne reaminteste de farmecul si misterul degajate de inegalabila Audrey Hepburn, alegand o rochie din dantela neagra, in stil vintage, careia nu-i lipseste unul dintre accesoriile moderne in sezonul actual: o centura din matase, avand catarama de diamante.

Keira Knightley - diafana si eleganta

Iata o alta actrita care a ales culoarea-vedeta a sezonului: etericul alb. Keira Knightley a optat pentru o rochie fara bretele semnata de Valentino, incinsa cu o centura subtire, tip snur si foarte "chic", iar ca accesoriu - o poseta plic. Ireprosabil!

Charlize Theron - negrul nu greseste niciodata!

Una dintre cele mai frumoase si elegante actrite din Cetatea Filmului, Charlize a stralucit pe covorul rosu intr-o rochie de tul si dantela neagra, creata de John Galliano. La o asemenea tinuta, Globul de Aur poate ca ar fi stralucit mai tare decat de obicei... dar n-a fost sa fie de data aceasta. Insa actrita, castigatoare a unui premiu Oscar pentru partitura sa din pelicula "Monster", se pregateste pentru o noua provocare in filmul "North County", unde va juca rolul unei femei care munceste in mina. Poate ca anul viitor isi va lua revansa!

Eva Longoria - ce bine i se potriveste culoarea pasiunii!

O alta "nevasta disperata" din serialul "Desperate Housewives", Eva Longoria a furat, practic, stralucirea clasicului covor rosu, datorita rochiei de un rosu frapant. Stralucire, pasiune si un zambet... deloc disperat!

Reese Witherspoon - se intampla si la case mari!

Ei bine, se mai intampla uneori - si poate fi chiar nostim! Dar cand te numesti Reese Witherspoon si urci pe scena sa-ti ridici Globul de Aur pentru Cea mai buna actrita dintr-o comedie sau musical, parca iti pierzi simtul umorului. Concret, vedeta din pelicula "Walk The Line" a purtat aceeasi rochie Chanel pe care a ales-o si Kirsten Dunst cu ocazia aceleiasi ceremonii, in anul 2003. Bineinteles, criticii nu au iertat-o pe Reese, reprosandu-i ca nu si-a facut "temele" inainte de a se prezenta pe covorul rosu. In replica, actrita a precizat: "Rochia si eu ne-am potrivit foarte bine si mi-a placut". Acum, ce-ar mai fi putut sa spuna...

Marcia Cross - fragila si maiestuoasa

Se pare ca disperarea nu a alterat bunul gust al protanistelor serialului "Desperate Housewives": Marcia Cross a atras admiratia tuturor intr-o rochie care o face sa semene cu o zeita a antichitatii...

Hilary Swank - naturalete, dar si extravaganta

Simplitate si eleganta: o rochie neagra semnata de Jean Yu, care ii lasa spatele gol, subliniindu-i in mod ideal liniile fine ale corpului. Asa cum s-a intamplat si la festivitatea de decernare a premiilor Oscar de anul trecut, unde Hilary Swank a taiat respiratia tuturor din sala, urcand sa-si ridice statueta pentru Cea mai buna actrita intr-o rochie creata de designerul Guy Laroche, fara decolteu, cu maneci lungi si cu spatele gol.

Nicollette Sheridan - clasicul este cea mai buna alegere!

Este cea mai conservatoare nevasta disperata din "Desperate Housewives", asa incat tinuta aleasa de Nicolette Sheridan este una clasica, de culoare albastru inchis, purtand semnatura unuia dintre creatorii care nu gresesc niciodata: Giorgio Armani.

Gwyneth Paltrow - de data asta, n-a ales bine!

Cum se spune intr-un banc, ar fi putut sa stea acasa. Poate ca sotul ei, Chris Martin, ar fi considerat ca Gwyneth si-a propus sa fie mai eleganta decat de obicei, intr-o tinuta de interior. Criticii de la Hollywood au "desfiintat" rochia actritei, considerand-o un esec total. Numai faptul ca aceasta este insarcinata i-a determinat, probabil, sa se stapaneasca de la comentarii mai acide...

Mary Kate Olsen - socoteala de acasa nu se potriveste cu aceea de pe covorul rosu!

Criticii apreciaza ca, probabil, intentia uneia dintre surorile Olsen a fost sa abordeze un look inspirat de stilul vintage al actritei Sienna Miller, dar nu prea i-a iesit. Ar trebui sa se mai ingrase putin, pentru ca da impresia ca se "scufunda" in vestimentatia aleasa!

Mariah Carey - putina decenta, te rugam!

Nu intamplator, criticul de moda cunoscut la Hollywood sub pseudonimul "Mr.Blackwell" i-a adresat rugamintea de a fi mai pudica si de a adopta tinute mai decente. Revenita in forta in peisajul muzical, Mariah ar avea nevoie urgenta de un stilist. A-ti sublinia liniile corpului nu e deloc rau, dar a le scoate astfel in evidenta e vulgar. Si, daca putea fi ceva mai rau de atat... rochia este din material lycra!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod