Glamour, un stil care te prinde

Stilul glamour este una dintre tendintele acestui sezon. Tot ce trebuie sa faci este sa il pui in practica dar..cu stil.

"Glamour" este un cuvant tot mai des folosit, mai ales in prezentarile de moda si in caracterizarea vestimentatiei unei vedete. Cand spui glamour, spui stralucire eleganta, fascinatie a culorilor, tonuri puternice si seductie.

Daca vrei sa fii in centrul atentiei la petreceri sau vedeta unei seri, poti adopta cu incredere o tinuta desprinsa din filmele anilor '40. Trebuie insa sa ai grija sa-i adaptezi acesteia si acesorii pe masura.
Nu uita nici de machiajul si rujul adecvat. Chiar daca pentru unii culorile puterncie inseamna uneori prost gust, pentru tine pot deveni un aliat. Mergi cu incredere pe albastru electric, orange, galben, mov sau verde, dar nu uita ca rosul a fost mereu asociat cu seductia, deci cu stilului glamour.

Multe dintre noi se intreaba care este limita dintre glamour, sexy si vulgar. Acest aspect trebuie lamurit deoarece nu putine vedete pe care le consideram modele vestimentare fac aceasta confuzie, adoptand tinute lipsite de eleganta si nefacand legatura intre ceea ce avantajeaza sau dezavantajeaza o anumita constructie.
Astfel, tinuta in loc sa fie eleganta si plina de stralucire cuceritoare isi pierde din puterea sa de seductie. Un bun exemplu in acest sens este Paris Hilton.

O vedeta care a inteles bine ce inseamna glamour este fara indoiala Scarlett Johansson, reincarnand imaginea glamourului hollywoodian. Scarlett a stiut sa isi defineasca un stil simplu si unic, mixand elementele retro cu cele actuale, fara insa a cadea in exces sau a risca sa devina o imagine caricaturala.

La petreceri si receptii, adopta un look al anilor '50, care le-a facut celebre pe femeile sex simbol ale Hollyoodului.
Buclele aurii, buzele rosii ca focul si rochiile mulate cu decolteu generos sunt preferatele ei. Incaltata cu sandale aurii si purtand rochii-bustiera, actrita a fost imaginea colectiei primavara-vara 2007 a casei Louis Vuitton. Ea a desenat de asemenea si logoul colectiei Scarlett Hearts Reebok Collection, de la Reebok, a carei imagine a fost.

Daca iti place luxul si vrei sa adopti un stil glamour in acest sezon, poti opta cu incredere pentru ultima colectie Gucci. Prin tinutele propuse, colectia Gucci ne aminteste de perioada glamour a anilor '20, '30 si '40 la care face trimitere si Vallention sau John Galliano de la Christian Dior.
Unele tinute propuse pentru sezonul rece sunt colorate si stralucitoasre, fiind inspirate din filmele vechi de la Hollywood.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod