Gigi Hadid dezvăluie că și-a ascuns sarcina folosind un truc ingenios de stil

Supermodelul Gigi Hadid s-a folosit de cunoștințele sale în materie de modă pentru a-și ascunde sarcina.
Gigi, care va deveni mama unei fetițe în luna septembrie, a dezvăluit în timpul unei discuții Intagram Live cu chef-ul Sophia Roe ce truc a folosit pentru a-și masca sarcina.

„Cum de nu ai burtică? Eu sunt însărcinată în patru luni și burta mea este imensă. Arăți foarte bine”, i-a scris o fană în comentarii.

Hadid, în vârstă de 25 de ani, a pus pe seama ținutei faptul că burta sa nu iese în evidență. „Unghiul acesta și salopeta foarte largă creează o iluzie optică”, i-a răspuns modelul.
„Dar din profil e cu totul altceva!”, a adăugat supermodelul.

Piesa vestimentară pe care a purtat-o Gigi Hadid pentru a-și ascunde burta este o salopetă semnată Isabel Marant, numită „Jaya”. Este disponibilă în nuanța de kaki purtată de Gigi, dar și în variantă albă și costă 555 de dolari. 



Modelul american a încercat să păstreze discreția asupra sarcinii sale, ultima dată vorbind despre acest subiect în luna mai, într-o altă discuție Instagram Live, cu makeup artistul Erin Parsons.
Gigi a dezvăluit atunci că a defilat în show-uri de modă fiind însărcinată, fără ca cineva să observe.

Citește și: 5 piese vestimentare pe care orice femeie ar trebui să le aibă, potrivit unui stilist de top


„Oamenii cred că folosesc fillere la nivelul feței și de aceea fața mea este rotundă. Sunt așa de când m-am născut. Cu atât mai mult în timpul Lunii Modei, când eram deja însărcinată în câteva luni”, a spus Hadid. Vedeta a mai dezvăluit că nu este stresată de schimbările pe care sarcina le produce asupra corpului său.
„Sunt fericită să trec prin acest proces natural”, a spus Gigi.

Gigi Hadid și cântărețul Zayn Malik, tatăl copilului său, au o relație încă 2015, presărată cu numeroase despărțiri și împăcări. Cuplul a confirmat faptul că așteaptă un copil după ce informația apăruse deja în tabloide. Gigi a declarat într-un interviu pentru realizatorul Jimmy Fallon că și-ar fi dorit să fie ea cea care face anunțul, însă le este recunoascătoare fanilor pentru mesajele pozitive pe care i le-au transmis.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod