Gata de distractie?

Pentru cele mai multe dintre noi decembrie este cea mai importanta luna a anului. Primim si oferim cadouri, suntem aproape de cei dragi si avem zeci de motive sa stralucim. Cel mai intemeiat dintre acestea sunt insa petrecerile organizate cu ocazia Sarbatorilor de iarna. Am facut pentru tine o selectie de articole vestimentare si accesorii sclipitoare care te vor transforma in regina serii.

Pentru a nu descoperi in seara petrecerii ca nu esti multumita de continutul garderobei tale, se impune urgent un shooping in domeniu.

Sarbatorile inseamna fast, frumusete, stralucire... la superlativ! Asorteaza-ti imaginea cu spiritul sarbatorii si alege o tinuta cu totul speciala. Nara Camicie iti propune pentru acest sezon o camasa festiva a carei pret este 310 lei. Materialul natural, plin, croiul sofisticat, culoarea intensa, in tendintele sezonului, in contrast cu broderia speciala, stil baroc, configureaza o piesa vestimentara de exceptie in care fastul si simplitatea se regasesc intr-o desavarsita armonie.

Daca vrei sa iti cuceresti colegii de birou, determinandu-i sa isi schimbe impresia despre tine, alege sa porti la petrecerea de Craciun o camasa La Femme. Combinatia sa cromatica roz-maro si cea grafica sunt foarte interesante, iar compozitia camasii este 40% matase si 60% bumbac. O gasesti la pretul de 144,9 lei.

La Femme iti propune un alt model de camasa, cu o combinatie de buline mov, galbene si gri. Pretul este de 89,9 lei, iar compozitia poliester cu elastan.

Fa-ti un cadou de Sarbatori si achizitioneaza-ti un trenci La Femme, care se potriveste oricarei tinute. Are culoarea maro, compozitia lui este formata din nylon si poliester si il gasesti la pretul de 329,9 lei.

Poti sa iti oferi tie dar si celei mai bune prietene un set glamour alcatuit dintr-o curea si o geanta rosie. Ambele sunt din piele ecologica, le gasesti in magazinele La Femme si costa 34,9 lei cureaua si 169,9 lei geanta.

Cu siguranta iti doresti sa ai o amintire de neuitat de Craciun. Amintirea de care te poti bucura si in anul ce va veni o gasesti la Furla, intruchipata intr-o geanta din piele de vitel cu stanta de piton, intr-o nuanta eleganta de bej Geanta are bareta in forma de lant a carei lungime permite usor sa fie purtata atat pe umar cat si pe brat si costa 960 lei.

Pentru petreceri, Furla iti propune o curea subtire din piele argintie cu accesorii metalice aplicate, de diverse dimensiuni. Pretul ei este 375 lei.

Daca adori perlele, sugereaza-i iubitului tau sa iti daruiasca un colier de perle in marimi diferite cu accesorii argintii, ovale. Il gasesti tot la Furla si costa 315 lei.

Poti accesoriza acest colier cu o poseta plic argintie, din piele si cusaturi de romburi in relief pe care o poti achizitiona de la Aldo, la pretul de 179 lei.

In noaptea de Revelion ai nevoie de o pereche de pantofi deosebiti. Iti propunem unii de la Aldo. Sunt din piele si costa 478 lei.

In cazul in care iti doresti sa fii sic si sa iesi in evidenta, alege sa porti la petreceri o pereche de cizme albastre, din piele intoarsa. Au un model deosebit si iti sunt oferite tot de Aldo, la pretul de 759 lei.

De Sarbatori Bata vine in intampinarea ta cu o pereche de pantofi irezistibili, fini, eleganti si stralucitori. Pretul lor este 289,99 lei.

Pentru Craciun alege sa porti tot Bata. Toti cei din jur te vor incorona regina balului. Bata iti propune o pereche de pantofi cu varf rotund si fundita, adecvati stilului romantic care costa 249,99 lei.

O poseta plic deosebit de eleganta iti poti achizitiona de la Accessorize. Face parte din colectia Future Noir si costa 139 lei.

Daca nu o consideri suficient de incapatoare pentru tot ceea ce ai dori sa ai la indemana la petreceri, poti sa optezi pentru una din aceeasi colectie, dar mult mai mare. Este decorata cu paiete si costa 222 lei. O gasesti tot la Accessorize.

www.berry.ro iti propune o geanta marca Dana Savuica care este ideala pentru petreceri. Geanta este din piton auriu integral, are un singur compartiment interior si un buzunar mic. Mecanismul de inchidere este printr-o catarama argintie si costa 690 lei.

Accesorii stralucitoare iti propune si Meli Melo. Poti alege sa fii sic, purtand o pereche de manusi rosii pe care le gasesti la pretul de 19,99 lei.

Asorteaza-le cu o esarfa in acelasi ton pe care o gasesti tot in magazinele Meli Melo, la pretul de 39,99 lei.

In cazul in care culoarea mov este cea care te prinde, Meli Melo s-a gandit si la tine. Alege o esarfa mov la pretul de 39,99 lei.

Asorteaz-o cu o bratara cu doua tonuri de mov. Este foarte sic si se inscrie perfect in tendintele acestui sezon. O gasesti la Meli Melo si o poti achizitiona in schimbul sumei de 49,99 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod