Garderoba de timp liber

Nu este exagerat sa ne dorim cat mai multe haine si perechi de pantofi,pentru ca putem gasi mereu metode de a le asorta intre ele pentru afi sic. In plus, fiecare ocazie, fie ea si informala, cere un alt gende vestimentatie. Eva iti propune cateva tinute pentru garderoba ta detimp liber.

Stilul army este de departe cea mai populara tendinta a verii. Elinspira dinamism si libertate, de aceea este foarte potrivit uneiplimbari cu iubitul sau cu nepotelul tau in parc. Papucii,deosebit de comozi, iti dau libertate de miscare si fac set cu bascul sigentuta.
Aplicatiile din paiete nu se mai poarta doar seara iar culoareakaki te face sa te simti activa si puternica.

Cand termometrul a urcat cu mult pestre 30 de grade si tu te refugiezicu prietenii la o terasa nimic nu poate fi mai placut decat safii imbracata comod si elegant. Albul, vedeta sezonului, itiscoate in evidenta bronzul si nu sporeste disconfortul caldurii. Bluzadin plasa este foarte sic asortata cu pantalonii trei sferturi, caresunt accesorizati cu un lantisor. Geanta din panza cu aplicatii maroeste suficient de incapatoare pentru pozele din vacanta pe care vrei sale arati prietenilor.
Si, da, seara, pe terasa, iti poti permite sa teincalti cu papucii cei mai comozi.

Cand mergi cu prietenele din magazin in magazin cautand"comori ascunse" trebuie sa fii prezentabila dar sa te simti siconfortabil, la cat ai de alergat... Entuziasmul nu cunoaste marginicand cumperi ceva dragut, asa ca pregateste-te cum trebuie! Pantaloniidin saten bej cu fermoare false sunt foarte sexy iar maioul este simplusi de efect. Sabotii din piele crem sunt gata sa tina pasul cu tine intimpul maratonului. La acesta tinuta iti poti permite extravagante cuaccesoriile, atata timp cat sunt in ton cu ansamblul.

La film nu trebuie sa epatezi prin eleganta, insa cu o rochiescurta, dintr-un material vaporos, vei avea asigurata invitatiaurmatoare..
Aplicatiile florale iti dau un aer romantic iar sandaleleasortate cu toc inalt iti confera un plus de sex-appeal. Dupa ce iesidin sala de cinematograf, poti fi sigura ca esti destul de cocheta samergi la cina, la un bar sau la o plimbare sub clar de luna.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod