Garderoba capsulă pentru ținute de birou. 7 piese pe care să le ai în această vară

Nu este simplu să te pregătești pentru muncă în fiecare dimineață și să alegi de fiecare dată ținute impecabile.
Având în vedere că vara se apropie cu pași repezi, îți va fi probabil și mai dificil să arăți profi, iar în același timp să faci față temperaturilor în creștere. Este clar că nu vei rezista în costume office sau în fusta creion atunci când vremea este caniculară. 

De aceea ai nevoie de piese care să se potrivească perfect stilului office, dar care în același timp sunt confortabile și răcoroase în zilele fierbinți de vară.

De la rochiile de vară potrivite pentru ținutele de birou și până la sacoul din in sau încălțările care arată impecabil dar îți lasă în același timp picioarele să respire, există numeroase opțiuni pe care să le încerci.
Descoperă șapte piese vestimentare care compun o garderobă capsulă de vară pentru ținutele office:



Sacoul din in


Pentru întâlnirile formale, asigură-te că ai întotdeauna la îndemână un sacou din in. Inul este o țesătură răcoroasă care lasă aerul să circule datorită fibrelor rare. Se potrivește perfect pentru ținutele de birou din timpul verii. Anul acesta se poartă nuanțele nude și pastelate precum alb, crem, camel, roz, bleu, corai pastel etc.



Cămașa cu dungi


Nimic nu are capacitatea de a oferi un aer mai profi decât o cămașă cu dungi. Poart-o cu o pereche de jeanși clasici pentru zilele în care sunt permise ținute casual sau bag-o în partea din față într-o pereche de pantaloni cu croială largă.
Nu uita să alegi întotdeauna dungile verticale, care creează efectul vizual de alungire. 



Poșeta în nuanță coniac


Sunt șanse mari ca poșeta ta tipică pentru birou să fie neagră, nu-i așa? Cea mai rapidă modalitate de a împrospăta puțin garderoba pentru birou este să înlocuiești geanta neagră cu una într-o nuanță camel sau coniac. Se va adapta mai bine ținutele în tonuri mai deschise, potrivite pentru vară. Dar spre deosebire de alte nuanțe, acestea păstrează acea doză de seriozitate necesară pentru outfiturile de la locul de muncă.



Rochia cămașă


Această piesă hibrid este excelentă pentru ținutele tale office. Va arăta întotdeauna profesional, mai ales dacă are o lungime mai jos de genunchi.
Asociaz-o cu o curea în talie pentru a-ți defini mai bine silueta și poart-o cu pantofi sau sandale cu toc. Materialele răcoroase, așa cum este inul, îți oferă un avantaj în plus în zilele caniculare.



Pantalonii cu croială largă


Pantalonii strâmți și cei de tip skinny nu sunt deloc o alegere bună în zilele fierbinți de vară. În locul lor, încearcă pantalonii cu croială largă dintr-un material lejer și mătăsos. Asociază-i cu o bluză sau o cămașă și vei obține o ținută ideală pentru birou, pe timp de vară.



Pantofii cu călcâiul gol


Sandalele deschise în față nu sunt potrivite pentru orice mediu de lucru, dar în mod sigur nu vrei ca picioarele tale să stea întreaga zi în pantofi închiși. Le poți avea pe amândouă dacă alegi pantofii cu vârful închis și baretă la spate.
Degetele vor fi acoperite, în timp ce călcâiul liber te va salva în zilele deosebit de fierbinți. 



Fusta cu nasturi pe o parte


Fustele midi cu nasturi în laterale pot fi întâlnite la tot pasul în prezent. Sunt incredibil de versatile și arată excelent în asociere cu o cămașă albă și un sacou din in. Crăpăturile laterale mascate de nasturi lasă aerul să circule și te ajută să te răcorești. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod