Garderoba capsulă pentru iarna 2020: 8 piese esențiale

Ai nevoie de numai câteva piese vestimentare pentru a purta zilnic ținute în trend iarna aceasta. Iar unele dintre ele sunt piese clasice, care sigur nu se vor demoda prea curând.
Atunci când îți creezi o garderobă capsulă de iarnă, vei reuși să te pregătești mult mai repede dimineața și în același timp să ai ținute interesante și sofisticate fără să te străduiești prea mult.

Fie că stai acasă, mergi la birou sau ieși în oraș pentru treburile tale obișnuite, sunt câteva elemente vestimentare care te vor ajuta să obții look-uri de iarnă care sunt călduroase și practice. Iar toate acestea fără să lași stilul pe locul doi. Iată care sunt principalele piese vestimentare pe care să le incluzi iarna aceasta în garderoba ta capsulă:

Pulover în culori intense

Deși este de preferat să alegi culori neutre pentru toate celelalte piese din garderoba capsulă de iarnă, când vine vorba de pulovere tricotate groase poți alege o culoare îndrăzneață.
Încearcă tonuri de verde, violet sau roșu, care vor oferi ținutelor tale o pată de culoare și un plus de originalitate.

Citește și: Cum să porți blugii cu pulover precum fashionistele. 20 de ținute

Pulover pe gât, din cașmir

Un pulover pe gât din cașmir este cea mai versatilă piesă din colecția ta de iarnă. Îl poți purta sub o rochie, jachetă, împreună cu jeanși sau o fustă midi plisată. Pentru a-și păstra versatilitatea, alege unul în nuanțe clasice precum alb, negru, camel, gri sau bej.

Beretă din fetru

Beretele au avut parte de o revenire majoră încă de iarna trecută și nu par să se demodeze prea curând. Filmul „Emily în Paris”, care și-a pus amprenta asupra alegerilor făcute de fashioniste, pare să aibă un cuvânt important de spus din acest punct de vedere. 

Rochie tricotată

Dacă vine iarna nu înseamnă că este cazul să-ți bagi toate rochiile în cel mai ascuns colț al dulapului.
De fapt, este momentul să investești în rochii tricotate care îți țin de cald și sunt în același timp cât se poate de stylish. Le poți purta cu cizme și botine pentru un look sofisticat și confortabil.

Palton în nuanțe camel

Este una dintre cele mai importante investiții vestimentare pe care le poți face în această iarnă. Un palton care îți place la nebunie poate fi purtat aproape șase luni pe an, din octombrie până în martie, ceea ce înseamnă că merită să investești într-unul de foarte bună calitate, chiar dacă prețul este mai mare. Costul de purtare va fi totuși unul rezonabil și îl poți calcula împărțind suma plătită la numărul de purtări. Acest truc te va ajuta să decizi mult mai ușor pe ce piese merită să-ți cheltui banii.
Alege un palton în nuanțe camel, care se va potrivi cu orice ținută.

Bocanci cu talpă groasă

Pantofii de iarnă trebuie să îndeplinească trei sarcini majore: să-ți țină de cald, să prevină alunecarea pe gheață sau zăpadă și să reziste la apă. Bocancii cu talpă groasă zimțată fac toate acestea și sunt în același timp cât se poate de trendy. Îi poți purta și cu rochii sau fuste, nu numai cu pantaloni.

Fustă midi plisată

Fustele plisate sunt esențiale și pentru lunile de iarnă, nu doar pentru cele călduroase. Pliseurile structurate te protejează mult mai eficient de frig decât materiale simple, vaporoase. O astfel de fustă arată excelent în asociere cu un pulover și botine.

Haină puffer

Geaca groasă este o piesă esențială pentru iarnă, mai ales în acest an în care socializarea este înlocuită cu plimbările în aer liber.
Optează pentru o haină lungă și groasă, de tip puffer, care este foarte călduroasă și confortabilă. Poart-o cu bocanci cu talpă masivă și completează cu o căciulă de tip beanie pentru un look relaxat de iarnă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod