Filodoro - tendinte primavara-vara 2003

Din tendintele in moda impuse in acest sezon de designeri renumiti,compania Filodoro, cel mai mare producator de ciorapi de dama din Italia(tara cu traditie in acest domeniu) a extras si adaptat elementeleregasite in vestimentatie, pentru a le aplica in cazul colectiilorproprii de ciorapi propuse in acest an.

Si, pentru ca detaliile conteaza mai mult ca oricand in acest sezon,si pentru ca ritmul alert in care traieste femeia moderna o face sacaute confortul, designerii Filodoro propun pentru aceasta primavaratrei tendinte: Flower Fever, Accesorii Sexy si Hardware.

Linia Flower Fever
Dupa curentele "bio-chic" si "terapia verde", cultura "florala" estenoua tendinta urbana: o dorinta devastatoare pentru savoare, parfumuri,culori mai generoase ca niciodata si variante multicolore. Asadar, potiavea in acest sezon, pe tot parcursul zilei, flori... la picioarele tale.

Accesorii Sexy
Dantela, ciorapi cu banda adeziva, corsete dintre "Vintage" si"Belle Epoque", acestea sunt cele mai inspirate elemente ale modei depretutindeni. Liniile se imbina intre ele, creand efecte de dantela,jucandu-se cu contraste de transparenta si opacitate. Nimeni nu poatecontesta faptul ca un accesoriu sexy te face sa te simti mai atragatoaresi iti adauga un plus de incredere.

Hardware
Precum apusul revolutiei industriale sau cucerirea Vestului Salbatic, candtehnologia nu luase locul mestesugurilor, placerea de a crea ceva manuals-a perpetuat, de la o societate la alta. Astazi, in fata abstractuluisocietatii de consum, bazate pe servicii, redescoperim cu nostalgielumea pionierilor, artizanii modernitatii, cultura lor impregnata cuausteritatea si romantismul, sarmul obiceiurilor si traditiilor. Liniaaduce o respiratie proaspata, precum primavara.

Filodoro este prezent acum in magazinele din intreaga tara cu o gama largade produse de calitate destinata satisfacerii oricarei dorinte. Ultimeletendinte in moda le gasiti acum in colectia Filodoro pentru primavara-vara2003; va sugeram doar cateva dintre aceste produse:

Romantico: un dres cu o textura foarte eleganta, decorata cu punctediscrete; un material foarte usor, tip "retea" foarte fina.
Romantico  

Rete Large Autoreggente: un dres apreciat pentru rezistenta si elegantastilului.
Rete Large Autoreggente  

Elica: un dres cu model ce consta in linii luminoase alternative ce imbraca piciorul ca o spirala.
Elica  

Retina Autoreggente: un dres cu banda adeziva confectionat dintr-oplasa foarte fina si usoara, oferind mai multa seductie gratie danteleicu motive florale care iese in evidenta, punand in valoare frumuseteapiciorului.
Retina Autoreggente  

Laccetto: un dres matasos cu model de dantela, unde linii mate seintersecteaza armonios, conferind senzualitate si eleganta.
Laccetto  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod