Fii irezistibila la cumpana dintre ani

Pregateste-te sa incepi noul an simtindu-te mai seducatoare, mai frumoasa si mai optimista ca niciodata, adoptand ovestimentatie si atitudine princiare. Daca rochia de Revelion iti imbraca trupul...
Pregateste-te sa incepi noul an simtindu-te mai seducatoare, mai frumoasa si mai optimista ca niciodata, adoptand ovestimentatie si atitudine princiare. Daca rochia de Revelion iti imbraca trupul si sufletul intr-un mod mai explozivdecat artificiile, vei fi cu siguranta vedeta oricarei petreceri.

Lasa-te invaluita de senzatia unica a matasei naturale cu o rochie vaporoasa, neagra, imbogatita cu flori albastre, ceaminteste de anotimpuri mai calde.
click aici pentru varianta marita

Sau incearca o rochie lunga de culoarea serbetului de capsuni, din acelasi material pretios - matase.
Nuanta optimistacu accesoriile asortate te vor face sa te simti cu siguranta "printesa balului".
click aici pentru varianta marita

Culoarea bordeaux este destinata femeilor hotarate si pasionale, insa designul inocent si voalul iti vor conferi o alurainocenta dar foarte provocatoare. Argintiul accesoriilor iti va adauga cu siguranta acel plus de stralucire de care ainevoie.
click aici pentru varianta marita

Cu o tinuta monocroma formata din pantofi rosii cu strasuri si rochie din saten, nu poti da gres indiferent de culoareaparului sau a tenului.
Insa trebuie sa tii cont de faptul ca acest model impune un spate si un posterior bine modelate.
click aici pentru varianta marita

Combinatia luxului absolut, si anume negrul si argintiul, ti se potriveste si tie cu siguranta. Fii chic si sexy purtando fusta trei sferturi din saten negru cu volane din tul alaturate unui top argintiu. Daca mizezi pe acest joc de culori,mergi pana la capat si foloseste-l si in acesorii.
click aici pentru varianta marita

Se spune ca eleganta consta in simplitate, de aceea, daca esti conservatoare sau nu, poti incerca o rochie cu un designsimplu si rafinat in culori calde.
Daca esti minimalista in vestimentatie, iti poti accentua atuurile prin machiaj, darmai ales atitudine.
click aici pentru varianta marita

Pentru un Revelion in doi, impune-ti o aura ludica si visatoare cu o rochie din matase naturala de Spania. Nuanta de gripal si modelul majestos te vor transpune intr-o lumina radioasa, de zana.
click aici pentru varianta marita

Fii sufletul petrecerii cu o rochie pe cat de lunga pe atat de eleganta intr-o nuanta rece, metalica. Stilul de diva seva face cu siguranta remarcat, indiferent de cat de agitata este atmosfera.
Te vei incadra perfect in decorul artificiilorsi al sampaniei.
click aici pentru varianta marita

Piesa de rezistenta in garderoba oricarei femei este "micuta rochie neagra" care te scoate din incurcatura indiferentde ocazie. Daca insa nu te tententeaza acest cliseu al modei, obtine un efect mai creativ combinand o fusta si o bluzaputernic accesorizate cu decoratiuni.
click aici pentru varianta marita
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod