"Fiesta" de moda si frumusete

Actrita la Teatrul National din Bucuresti, prezentatoarea emisiunii "Fiesta de Duminica" si a multor spectacole de moda, Monica Davidescu a acceptat imediat ideea unui editorial de moda. Si, poate pentru ca este actrita, si inca una priceputa, la cinci minute dupa ce a adopta prima toaleta, s-a transformat intr-un personaj care zambea provocator aparatului de fotografiat.

Monica recunoaste ca stapaneste arta deghizamentului: "Stilul meu de fiecare zi este unul foarte simplu. Ma imbrac obisnuit, iar lumea de pe strada nici nu ma recunoaste. Eu sunt cea care impune schimbarea". In general, prefera sa se imbrace elegant-sport, dar la intalnirile speciale, ii plac hainele extravagante create de designerii romani, pentru ca, zice ea, ii place sa fie speciala: "In ultima vreme, am adoptat stilul Casei Amaro Design. Am foarte multe obiecte de vestimentatie de culoarea albastra, dar au inceput sa imi placa si rosul sau nuantele de roz.". Si nu am auzit multe vedete care sa recunoasca faptul ca isi cumpara hainele in Romania!

Am intrebat-o pe frumoasa actrita daca este o "fashion victim", iar raspunsul ei a fost: "Exista momente in viata mea cand alerg disperata dupa o haina, pentru ca sunt invitata sa apar intr-un loc aparte si vrea sa fiu imbracata pe masura. In mod normal, insa, nu imi pun aceasta problema."

Pe Monica nu o vom vedea pozand decat imbracata. Desi a primit o oferta pentru un pictorial Playboy, actrita a refuzat-o spunand, pe buna dreptate: "consider ca am mult mai multe de oferit publicului decat niste fotografii in care sa apar goala." Avand in vedere acest lucru, ar fi mai bine sa urmarim fotografiile in care apare imbracata cu creatiile deosebite ale Doinei Levintza, Amaro Design sau Ingrid Vlasov.

Monica spune ca nu se considera o femeie frumoasa, dar este constienta ca are un "nu stiu ce" care atrage: "Nu pot defini acest ceva, ii las pe altii sa isi dea seama ce este. Celor care imi fac complimente le zic: >Daca vrei sa vezi cu adevarat o femeie frumoasa, iti arat eu niste reviste cu fotografiile unor femei care merita aceasta caracterizare.<"

Oricat de bine si-ar indeplini datoriile, actrita nu este niciodata multumita de ea: "Sunt intr-o continua lupta de autodepasire. Intotdeauna fac lucruri de care cei din jurul meu sunt satisfacuti, dar eu imi gasesc mereu nod in papura. Sunt o perfectionista, o muncitoare, chiar habotnica uneori".

Si, daca va vine sa credeti sau nu, Monica a fost invatatoare. Dupa ce a stat timp de un an in mijlocul copiilor, a renuntat la aceasta munca, nu pentru ca nu i-ar fi placut sa contribuie la educatia elevilor sai, ci din cauza situatiei existente in sistemul de invatamant. In momentul de fata, este actrita la Teatrul National "Ion Luca Caragiale". In aceasta stagiune o veti putea urmari in spectacolele "Tache, Ianche si Cadar", regizat de Grigore Gonta si in "Jocul dragostei si-al intamplarii", in regia lui Felix Alexa. Actrita a debutat cu spectacolul "Machinal", in regia lui Alexander Hausvater, un spectacol feminist, in care a interpretat rolul principal. Actrita spune ca Machinalul i-a largit putin orizontul, la acea vreme.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod