Festivalul de la Cannes - stil de top

Editia cu numarul 58 a Festivalului de la Cannes care se desfasoara in perioada 11-22 mai este si in aceast an umbrela petrecerilor fastuoase, a prezentarilor de moda, a lansarilor de filme si nu in ultimul rand... a covorului rosu. Admira cele mai stralucitoare staruri care au pasit pe "le tapis rouge" in aceasta primavara la Cannes!

Celebrul model rus Natalia Vodianova a optat pentru o rochie crem fara bretele... parca de mireasa. Tinutei a alaturat accesorii vintage si poseta bijuterie, unul dintre cele mai "hot" elemente ale sezonului.

Natalie Portman si-a socat deopotriva atat colegii de breasa cat si fanii, cand a aparut pe covorul rosu al premierei "Star Wars: Episode III - Revenge Of The Sith" cu parul mai scurt de un centimetru. Actrita a declarat ca este o usurare sa aiba parul tuns pe timpul verii, dupa toate stilurile pe care le-a abordat pentru rolurile sale.

Salma Hayek este prezenta la Cannes pe toata perioada festivalului, deoarece face parte din juriu. Actrita a putut fi vazuta in mai multe tinute si cu mai multe stiluri, insa cea mai admirata dintre acestea a fost o rochie clasica de culoarea jadului.

Vedeta din Troia - Diane Kruger, a facut senzatie purtand o rochie pastelata inspirata de Grecia Antica si croita in stilul "godess".

Cantareata australiana Natalie Imbruglia a facut prezenta la Festivalul de la Cannes pentru al doilea an consecutiv. Ea a putut fi admirata in doua toalete in stilul anilor '50... una verde si una rosie.

Paris Hilton a stralucit intr-o rochie aurie din paiete la care a asortat bijuteriii din platina. Stilul ostentativ al lui Hilton nu a fost foarte apreciat la Cannes iar criticii de moda au catalogat crapatura rochiei drept "vulgara".

Vedeta filmului "Basic Instinct", Sharon Stone, a facut furori ajutata de o tinuta satinata lemon si accesorizata cu flori la aceeasi culoare. Machiajul si accesoriile minimaliste au pus in lumina reflectoarelor coafura reusita a actritei.

Scarlett Johansson a ales o toaleta pastelata si accesorizata cu o funda roz, inspirata de anii '50, ca de obicei. La tinuta diafana, Scarlett a asortat o poseta-plic de culoarea aurului.

Starul filmului muzical "Bride and Prejudice" - Aishwarya Rai face parte din juriul Festivalului de la Cannes. Actrita a mentionat in discursul ei ca se simte onorata de invitatia festivalului, deoarece isi poate promova tara si cultura, ea fiind o actrita foarte iubita de filme bollywoodiene si fosta Miss India.

Pentru supermodelul Eva Herzigova festivalul de la Cannes este ocazia ideala pentru promovarea propriei colectii de costume de baie - Nikki Beach.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod