Festivalul de Film de la Veneția. Cele mai frumoase ținute purtate de vedete

După o lungă perioadă în care evenimentele de pe covorul roșu au fost anulate, Festivalul de Film de la Veneția este un real motiv de bucurie atât pentru cinefili, cât și pentru iubitorii modei.
Pentru că Festivalul de Film de la Cannes a fost anulat în luna mai și alte evenimente și festivaluri i-au urmat exemplul, faptul că putem admira din nou ținutele spectaculoase și rochiile elegante purtate de celebrități face ca Veneția să capteze atenția tuturor în această perioadă. 

Festivalul se desfășoară în perioada 2 - 12 septembrie, și am putut admira deja o mulțime de look-uri uimitoare.

Citește și: Rochiile unei creatoare de modă din Nigeria au devenit virale. Pot fi purtate în cel puțin 3 moduri


Cate Blanchett, care face parte din juriu, a purtat până în prezent trei ținute care au atras privirile tuturor - un costum cu top decorat cu broderie florală, semnat Alexander McQueen, o rochie albastră cu fir strălucitor semnată Esteban Cortazar și o salopetă Giorgio Armani cu dungi. 

Românca Mădălina Ghenea a strălucit într-o rochie roșie cu paiete și crăpătură adâncă pe un picior, o creație Zuhair Murad.

Descoperă cele mai frumoase ținute purtate de vedete pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod