Farmecul si inocenta imprimeurilor

Fluturasi, dragoni, trandafiri, frunze mai mult sau mai putin stilizate, flori exotice, figuri geometrice, buline... iata numai cateva exemple de imprimeuri care fac adevarate furori in vara aceasta. Chiar daca ti se pare ca este vorba despre un adevarat carusel de culori, nuante si modele, piesele vestimentare de acest gen nu sunt deloc dificil de asortat.

De asemenea, nu trebuie omise din lista imprimeurile stil vintage, care iti vor conferi un foarte interesant aspect retro. Bulinele si cercurile mari sunt la mare cautare.


De asemenea, printre imprimeurile "standard" se regasesc modelele cu motive florale, "pete" de culoare intr-o dezordine aparenta, sau linii in zigzag. Se impune mentionat si asa-numitul sub-trend exotic, ce se caracterizeaza prin imprimeuri cu palmieri, liane, etc.

Imprimeurile animaliere sunt si ele "cap de afis"; mai nou, acestea se regasesc in diferite combinatii - de exemplu, "presarate" alaturi de randuri scrise stilizat, dar cateodata ilizibile. In context, se impune precizarea ca printul leopard este deja considerat clasic, iesind mai putin in evidenta si cedand teritoriul printului "zebra", spre exemplu.


In ceea ce priveste materialele, ai o gama variata de posibilitati la dispozitie. Sifon si batist reprezinta doua alegeri excelente, fiind materiale fluide si racoroase.

Vorbind despre atat de multe culori, nu putem uita insa de "eternele clasice" alb si negru. Printurile de acest gen pot fi, intr-adevar, spectaculoase, iar imaginatia designerilor nu cunoaste limite.

De altfel, ce poate fi mai elegant decat o rochie de lungime medie, cu un decolteu moderat si un astfel de imprimeu? Totodata, vei remarca varietatea surprinzatoare de imprimeuri intre care poti alege.


Nu scapa din vedere topurile - aproape orice model si combinatie a culoeilor din imprimeuri se pot combina cu un pantalon trei sferturi, pana la genunchi sau scurt. Foarte moderne sunt si iile, avand imprimeuri fie cu motive folclorice, fie florale. In ambele situatii, nu le vei putea rezista!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod