Explozie de stiluri in incaltaminte

In aceasta toamna s-a produs o explozie de extravaganta si rafinamentin domeniul incaltamintei, atat pe podiumurile internationale cat si inmagazinele autohtone. Totul este permis: strasuri, tocuri gravate, tintesi barete iar stilurile sunt pe cat de variate pe atat de atragatoare.

Cizmele crem sunt pentru gusturi rafinate, dar ele pot avea oalura sportiva chiar daca au tocul inalt, ajutate de sireturiadevarate sau... fantezie.

Cizma neagra este indispensabila garderobei de toamna, dar candeste din piele lacuita si accesorizata cu tinte si fermoareargintii, devine o emblema a elegantei.

Combinatia alb-negru este nemuritoare, chiar si cand vine vorbade ghete.
Toamna aceasta se poarta ghete "decoltate" care seleaga cu sireturi sau cu o bareta mai solida.

Este in voga in acest sezon combinatia crem-auriu, insa poate fipurtata numai la ocazii speciale. La incaltaminte vom regasi elementeprecum paietele sau tocul cu model gravat in relief.

Barete... multe barete. Aceasta este una dintre principaleletendinte ale toamnei care ne cere sa fim feminine si seducatoare. Astaimplica desigur si un toc inalt si subtire, dar merita!

Un alt element propus de designeri este aplicarea de strasuripe partea laterala a pantofului, pe toata lungimea lui sau chiar si petoc.
Insa si aceasta extravaganta este recomandata tinutelor de seara.

Velurul sau pielea intoarsa a revenit puternic in moda siarata excelent, mai ales pe o culoare pastelata ce ii pune in evidentatextura catifelata.

Creatorii de incaltaminte s-au jucat cu baretele, in diferitemodele si dimensiuni. Acestea pun in evidenta glezna si conferaun aer sic unui pantof care altfel ar fi comun.

Catarame, tinte, sireturi si decupaje... toate sunt permise. Semizeaza pe extravaganta si originalitate, iar acest gen de incaltamintearata fabulos pe negru.

Pantofii retro cu calcaiul decupat, care acopera sau nu degetulmare, sunt o revenire inspirata.
Din velur gri sau negru, ei confera untinuta distinsa.

Atat incaltarile din lac stantat cu model de piele de crocodilcat si culoarea bordeau si-au pastrat si-n anotimpul rece loculin topul preferintelor designerilor.

Un alt element inspirat din lumea reptilelor este imitatia din pielesarpe. O constanta in moda asa cum este si pielea lacuita.

Din anii '40 se intoarc balerinii clasici care ramanfermecatori atat intr-o culoare uni pastelata cat si cu imprimeuri dearipi de insecta.

Nici sportivele nu au fost neglijate de creatiiledesigneilor. Acestea pot alege modele ce respecta tendintele modei siau avantajul de a fi foarte comozi.

Pentru fanele denimului, pantoful sport din piele intoarsa este optiuneaideala pentru zilele reci.

Stilul army nu ne-a parasit nici in acest anotimp si putem regasiin tendinte elemente specifice precum culoarea kaki sau bocanculmilitar.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod