Eşec vestimentar versus stil! Dovada că ţinutele lui Kim Kardashian pot să fie un dezastru

O femeie a făcut un experiment şi a constatat că poţi să arăţi foarte prost dacă adopţi ţinutele celebrei Kim Kardashian. Deşi unele ţinute mai sport adoptate de vedetă par simplu de purtat, se pare că fără accesorii şi alte artificii poţi să cazi foarte uşor în extrema cealaltă - a kitsch-ului.

Nu vorbim despre gusturile vestimentare ale vedetei, ci despre faptul că mereu arată impecabil atunci când apare în vizorului camerelor de filmat sau a aparatelor foto.

Agne Jagelaviciute a luat câteva dintre ţinutele purtate de vedetă şi a făcut un experiment să vadă cum ar arăta ele puse simplu pe ea. După ce a realizat fotografii cu ţinuta purtată ca atare, fără machiaj, fără păr aranjat, fără photoshop şi lumini care te avantajează putem să ne dăm seama de diferenţele enorme care apar între ţinuta adoptată de Kim şi cea purtată simplu de Agne.

Însă, atunci când se intervine asupra machiajului şi a coafurii, după ce adaugi accesoriile potrivite, luminile care să cadă cum trebuie şi cu puţină editare foto se ajunge la un rezultat absolut genial.



Dacă în prima fotografie, Agne arată îngrozitor în ţinutele adoptate de vedetă, în a doua variantă (după ce s-a ţinut cont de multe aspecte), femeia arată spectaculos.

Iată cum arată experimentul ei care este dovada vie că poţi să arăţi îngrozitor dacă adopţi greşit anumite ţinute preferate de Kim Kardashian.


  Kim Kardashian                               Agne fără machiaj                          Agne cu machiaj şi cu photoshop


  Kim Kardashian                               Agne fără machiaj                          Agne cu machiaj şi photoshop

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod