Eleganta princiara

Capricioasa, rasfatata si adorata... acesta este imaginea unei printese moderne. Pentru a obtine acest efect, alege-ti o tinuta de o eleganta princiara, si infrupta-te cu tendintele podiumurilor internationale in materie de rochii de gala.

O tinuta de "nu ma uita"



Albastrul indigo, aqua-marin sau bleu-ciel... toate aceste nuante pot deveni aliatul tau pentru o tinuta deosebita conform tendintelor acestui sezon.

Argint viu



Poti fi magnetica si rece precum o regina de gheata sau vioaie ca argintul viu...
totul depinde de nuanta de argintiu care te tenteaza pentru tinuta ta de gala.

Dantela & catifea



Reteta cea mai simpla dar si cea mai seducatoare pentru o rochie "vintage" este fatala combinatie dintre dantela si catifea. Aceste materiale au darul de a imbraca atat corpul... cat si sufletul femeii.

Paietata



Ai nevoie de un plus de stralucire? Paietele au asa ceva "cu carul", asa ca nu ezita sa imbraci o tinuta "paietata" in acest sezon. Insa aminteste-ti, "solzii" aurii sau argintii nu trebuie sa te eclipseze pe tine, ci sa te completeze!

"Pastel" de iarna



Daca alegi o rochie pastelata pentru acest moment al anului, vei fi o raza de primavara in miezul iernii.
Aceasta tinuta necesita un machiaj discret si o coafura lejera.

Lady in rosu



Pentru a atrage toate privirile, opteaza pentru o rochie de culoarea rubinului. Vei fi la fel de atragatore, indiferent ca alegi o fusta trei sferturi sau o rochie cu decolteu patrat.

Atingerea satinului



Satinul, atat de fin si lucios, a avut mereu un loc fruntas in preferintele designerilor pentru tinutele de seara. O rochie din satin se asorteaza cel mai bine cu o croiala simpla, care iti flateaza curbele corpului.


So '50s



Rochiile care isi au izvorul de inspiratie in anii '50 sunt foarte iubite in aceasta iarna... nu numai Sarah Jessica Parker este avantajata de fustele largi, cu volanase si lungi pana la genunchi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod