Dresurile verii cu Filodoro

Garderoba de vara nu poate fi, nici ea, lipsita de dresuri. Se spuneca o femeie, atunci cand vrea sa fie eleganta, nu renunta la acestea,indiferent de anotimp.

Filodoro vine in intampinarea femeii moderne, femeii care doreste mereusa fie eleganta. Din colectia de vara Filodoro fac parte ciorapii deosebitde fini, ideali pentru zilele caniculare.

Ei au luat nastere in urma folosirii unor fire deosebit de subtiri simatosoase si a unor tehnologii avansate de productie. Datorita cusaturilorlor plate-invizibile aceste dresuri sunt ideale pentru a fi purtate pesub rochii vaporoase.

Dresul recomandat de Filodoro in zilele caniculare poate fi purtat cusandale sau saboti.
In acest scop, ca o noutate in domeniu, Filodoro aintrodus dresurile de vara"antiscivolo", dresuri ce au pe talpa micicercuri din cauciuc ce va garanteaza stabilitatea sabotului sau asandalei in picior chiar daca acesta este transpirat(Absolute Summer 8antiscivolo-Filodoro Clasic, Cool Summer 8 antiscivolo-P.Matignon).

Iara daca picioarele tale nu s-au bucurat inca de bronzul specificsezonului, aceste dresuri sunt ideale pentru a da un aspect naturalpiciorului avand rolul de a cosmetiza piciorul si nu in ultimul randaceste dresuri au un rol igienic absobind transpiratia de la nivelulpielii.

Foarte fini, avand doar 8 DEN, ciorapii Filodoro au fost conceputispecial pentru zilele calduroase de vara.
Purtandu-i, iti poti pastraeleganta si frumusetea picioarelor, iar senzatia de prospetime siconfort oferita de cele trei game pregatite de Filodoro pentru vara,nu se va lasa asteptata.

Ciorapii creati special pentru temperaturile "fierbinti" sunt distribuitiin magazinele de specialitate din tara. Vei recunoaste cu sigurantacele trei game, gratie numelor pe care le poarta: ICE Summer 8 din gamaFilodoro, Absolute Summer 8 din gama Filodoro Clasic si Cool Summer 8din gama Philippe MatToate cele trei game oferite de Filodoro pentru aceasta vara va ofera pelanga dresurile normale si sosete, dresuri cu banda adeziva , dresuricu talie joasa toate la finetea de 8 den.

Da clic pe poze pentru a vedea varianta marita.

ICE Summer 8
gama Filodoro
Absolute Summer 8
gama Filodoro Clasic
Cool Summer 8
gama Philippe Matignon

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simona pe 2 Dec 2012, 16:52
    vreau sa cumpar

    buna as vrea sa cumpar si eu ciorapi filodoro cum pot face comanda

    0
    0

  • daniel pe 6 Iun 2011, 09:39
    ciorap summer 8 gama filodoro clasic

    vreau sa cumpar si eu unde as putea gasi sau face comanda marimea 3-4 culoarea piciorului si la ce pret

    2
    0

  • lupu maria madalina pe 6 Apr 2011, 09:27
    importatori de dresuri filodoro

    vreau sa iau legatura cu un importator de dresuri filodoro. de ce nu se mai gasesc in ploiesti? de unde pot sa cumpar?

    1
    0

  • lupu madalina pe 4 Apr 2011, 10:12
    ciorapi filodoro slim 40 control tot

    vreau sa fac comanda online.Am cautat in Ploiesti si nu am gasit. Sunt cei mai buni ciorapi pe care i-am purtat. Daca poate cineva sa-mi ofere relatii!. Multumesc mult.

    0
    3

  • lupu madalina pe 4 Apr 2011, 10:06
    ciorapi filodoro slim 40 control tot

    vreau sa fac comanda online.Am cautat in Ploiesti si nu am gasit. Sunt cei mai buni ciorapi pe care i-am purtat. Daca poate cineva sa-mi ofere relatii!. Multumesc mult.

    0
    0

  • neacsu alexandra pe 10 Apr 2009, 11:36
    ciorapi summer 8 gama fildoro clasic

    unde pot face si eu comanda online?caci am tot cautat in oras stiam si de cei de la diamond ca au si nu am gasit decat daca cu model si eu vreau simplii culoarea pielii...multumesc!

    0
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod