Diversitate de stiluri la MTV Movie Awards 2005

Covorul rosu al MTV Movie Awards (care a avut loc in acest an pe 6 iunie) a reunit foarte multe contradictii vestimentare. Cand trebuie sa se adreseze generatiei MTV, se pare ca atat vedetele cat si stilistii lor devin confuzi. De la Jennifer Connelly care a venit imbracata "casual" pana la Mariah Carey care "s-a costumat" de petrecere fastuoasa... toate starurile, cu mici exceptii, au avut "deviatii de stil".

Hilary Swank s-a asigurat ca stilul hippie este "in voga", si a pornit pe covorul rosu intr-o tinuta boema in nuante de oranj si maron, cu talia marcata lejer de o curea impletita. Tinand cont ca nu este o decernare de Oscar, vestimentatia nu trebuie sa fie prea pretentioasa, insa criticii de moda cred ca "i s-a urcat la cap titlul de 'Cea mai bine imbracata actrita', iar stilul de la MTV Movie Awards este mult prea relaxat".

La numai 17 ani, Lindsay Lohan - vedeta din "Fete rele" - are ambitii mari. Doreste sa fie celebra si pentru talentul ei actoricesc nu numai pentru stilul "petrecaret", prietenia cu Paris Hilton si sanii ei imensi.
Astfel, Lohan a slabit, bustul ei nemaifiind invidiat de nimeni, s-a vopsit blonda si a adoptat o rochie clasica. Sa fie aceasta reteta succesului ei?

Dupa cum ne-a obisnuit, Nicole Kidman nu pare ca s-a straduit prea mult sa impresioneze, deoarece atat rochia cat si coafura si machiajul sunt cat se poate de simple, clasice si minimaliste. Nicole a fost foarte admirata pentru "gustul impecabil" si constituie in continuare o "style icon" pentru multe alte actrite.

Sandra Bullock a facut eforturi sa se adapteze cerintelor modei generatiei MTV, fiind renumita pentru interesul ei pentru barbati mai tineri, insa nu a reusit decat sa atraga critici malitioase, despre tinuta ei spunandu-se ca "este un 'outfit' pentru Ibiza'". Bluza "boho", blugii cu taietura de cizma si sandalele colorate... total nepotrivite pentru covorul rosu.

Jennifer Tilly, vedeta din "Chucky 5" s-a etalat intr-o tinuta "verde crud", culoare care ar fi fost potrivita daca era cu doua tonuri mai inchisa.
Cat despre croiala rochiei... este in stilul anilor '60, o perioada care nu este deloc populara in acest sezon. Insa daca ar fi sa lasam la o parte canoanele modei, Jennifer arata "apetisant" in aceasta tinuta.

Surorile Haylie & Hilary Duff, desi au acelasi "material genetic", se pare ca interpreteaza cuvantul "glamour" total diferit. Sora mai mare, Haylie, a mers la sigur cu ajutorul conservatoarei rochii negre in timp ce Hilary a optat pentru o rochie retro de gala. Un strop de asemanare intre tinutele celor doua vedete este colierul "hippie".

Unele femei se pot imbraca si intr-un sac fara sa-si piarda din sex-appeal... iar Eva Mendez, eroina din "Hitch", este una dintre "norocoase". Rochia din matase neagra cu care s-a prezentat la MTV Movie Awards pare sa fie sifonata, iar gulerul este de inspiratie gotica, insa Eva reuseste sa arate bine in pofida "vicisitudinilor vestimentare". Sa fie oare pantofii de vina...


Castigatoarea Oscar - Jennifer Connelly - a venit imbracata intr-o pereche de jeansi si o jacheta lejera. Un stil foarte relaxat dar destul de elegant. Actrita pare foarte increzatoare in tinuta ei "efortless", dar mai mult decat atat, pare si mai tanara. Poate ca asta era intentia...

Rochia bleumarin ce o imbraca pe Katie Holmes emana foarte mult sex-appeal... un mesaj ironic tinand cont de faptul ca actrita declara "sus si tare" ca vrea sa ramana virgina pana la nunta. Insa pana una-alta, ea este noua cucerire a lui Tom Cruise, iar acest element ii sporeste atat popularitatea cat si farmecul.

Jessica Simpson a produs una dintre cele mai dramatice aparitii pe covorul rosu intr-o rochie neagra in stilul anilor '80 si cu o coafura pe masura. Experimentul vestimentar al cantaretei a fost imbratisat atat de fani cat si de criticii de moda. Mai putin admirat a fost bronzul portocaliu si fals al vedetei.

Mariah Carey revine increzatoare pe covorul rosu al MTV Movie Awards, chiar daca in anii lipsa a inghitit multe ironii acide din partea producatorilor.
Rochia ei rosie, cu trena, "tipa din toate cusaturile": diva. Coafura cantaretei a fost insa la mare pret, alaturi de bijuterii si machiaj.

Jessica Alba, care a revenit in atentia presei in urma prestatiei excelente din filmul "Sin City", a ales o tinuta care are mai multe elemente "la moda": culoarea, panglica si volanele, insa care nu pune deloc in evidenta corpul modelat ireprosabil al actritei.

Cantareata r&b Mya a optat pentru o rochie destul de ciudata, cu croiala clasica si motive "hippie". Pantofii negri din saten si coafura cuminte mai salveaza din aparitia excentrica a vedetei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod