De ce sa alegi pantofii cu toc inalt?

Accesorii vestimenare prin excelenta, pantofii iti completeaza stilul si iti imbogatesc tinuta. Ei te pot pune in evidenta, facand ca toate privirile sa fie atintite asupra picioarelor tale. Pentru multe dintre noi, pantofii sunt chiar o pasiune. Indiferent cate perchi am avea, consideram mereu ca nu sunt suficiente.

Uneorii, pantofii sunt cei care iti definesc stilul. Astfel, pantofii cu toc inalt sunt asociati tinutelor elegante de seara sau celor sexy. Chiar daca exista si dezavantaje, cum ar fi faptul ca iti obosesc piciorul si te impiedica sa mergi repede, avantajele lor sunt mai multe si mai convingatoare.


Atunci cand iti alegi incaltamintea poti sa tii cont de faptul ca pantofii cu toc inalt nu se vor demoda niciodata. Fii insa atenta sa ii asortezi cu tinuta! Desi, in ultimul timp, multe dintre noi aleg sa poarte papuci, balerini, adidasi, sandale sau pantofi fara toc, ai toate motivele sa nu renunti la ei.

Tocurile inalte sunt mereu la moda. Atat sandalele cat si pantofii cu toc inalt sunt pe val. Daca mergi prin magazine, vei vedea ca tendintele actuale in materie de pantofi trimit la moda anilor 60 - 70 cand se purtau tocurile inalte.

Vei fi mereu eleganta si sexy.
Nimic nu ne confera o nota de distinctie mai pregnanta decat o pereche de sandale cu tocuri inalte si subtiri. Indiferent daca alegi o rochie, o fusta sau o pereche de pantaloni lungi, efectul va fi acelasi. Vei capata incredere in tine si te vei simti mult mai bine.

Te ajuta sa pari mai inalta. Tocurile inalte sunt unul dintre trucurile la care poti apela in cazul in care statura nu te avantajeaza. Ii poti purta cu o pereche de pantaloni scurti sau cu o fusta lunga croita pe corp. Daca optezi pentru sandalele cu toc, vei castiga cativa centimetri in plus la propriu!

Iti avantajeaza silueta.
Pe langa faptul ca pari mai inalta, pari si mai supla mai ales daca stii ce articole vestimentare sa alegi pentru a-i combina.

Creeaza impresia de picioare lungi. Odata cu iluzia de inaltime, tocurile au avantajul de a iti pune picioarele in evidenta. Efectul? Vei artage toate privirile celor din jur. Garantat!

Ii poti asorta cu usurinta, important este sa fii atenta la textura, culoarea si aspectul lor. Cand ii alegi trebuie sa ai in vedere intreaga tinuta si celelalte accesori pe care le vei purta.

Pot fi purtati in orice sezon si in orice moment al zilei.
Fie ca sunt sandale, pantofi sau cizme iti vor conferi o nota de eleganta si distinctie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod