Da frau liber fanteziilor vestimentare!

La o privire retrospectiva putem spune ca de foarte putine ori s-a intamplat ca tendintele dintr-un anumit sezon sa fie atat de permisive si, in acelasi timp, atat de diverse. Putem spune ca avem noroc: in vara aceasta creatorii ne propun atat de multe accesorii si piese vestimentare, incat singura dificultate ar fi aceea de a ne decide. Iti propunem cateva dintre acestea, care te vor ajuta sa treci mai usor peste aceasta perioada torida si sa te simti bine, eleganta si moderna.

Imprimeurile florale, foarte moderne in acest sezon, au coborat si pe accesorii, cu succes la fel de mare. Geanta de vacanta La Femme iti transfera energia si buna dispozitie pe care o degaja.
Are toate elementele care sunt acum in trend: imprimeu floral, aplicatii metalizate, chiar si paiete aplicate discret pentru un plus de stralucire. Toate acestea, bine armonizate pentru un efect glamour.

Jeansii nu se demodeaza niciodata, in privinta aceasta nu incape indoiala. Dar ce te faci pe aceste calduri tropicale in jeansi clasici, lungi si foarte stramti pe picior? Iata solutia: poarta aceasta pereche de jeansi trei sferturi de la La Femme, creati dintr-un denim foarte subtire, elastic, avand fermoare in partea de jos, care iti vor expune gleznele sexi si va vor crea un comfort deosebit.

In alta ordine de idei, stii foarte bine ca, in afara de creme cu protectie solara, la orele de varf, cand soarele este arzator, iti trebuie si o palarie pentru a-ti proteja parul expus in permanenta radiatiilor ultraviolete, poluarii si nu numai.
NAF NAF iti asorteaza la palaria ideala de paie cu boruri largi, o geanta, evident tot din paie, dar cu aplicatii lucrate manual, creandu-i un aspect sofisticat.

Manerul posetei din material textil este mult mai placut la atingere, ca si intreaga suprafata a gentii care nu zgarie, cum o fac majoritatea gentilor din paie, ci este soft. Atingerea ei este foarte placuta. Adauga la tinuta si o curea asortata pentru a fi cat mai chic.

Tendintele din vara aceasta iti permit sa te joci din plin, cu tot felul de culori, nuante si forme. "Femeia-copil" este absolut ispititoare si nimeni nu-ti va putea rezista. Colierul acesta de la Meli Melo este foarte simpatic, feminin si jucaus in acelasi timp, iar culoarea galbena este una dintre vedetele din paleta cromatica a verii.

In ceea ce priveste accesoriile pentru par, stii ca in vara aceasta sunt foarte moderne diademele si bandourile.
Iti propunem o diadema cu model floral de la Meli Melo, care are un dublu rol: mentine parul pe spate si iti confera un aspect feminin, delicat si in tendinte in acelasi timp.

Ochelarii de soare nu au voie sa-ti lipseasca. De fapt, tinand cont de stralucirea soarelui, iti va fi realmente imposibil sa uiti de ei. Accessorize iti propune un model interesant si atractiv, cu rame de culoare visinie, din material plastic (ultimul "racnet" al sezonului din acest punct de vedere). Sunt mai usor de asortat decat ar putea parea la prima vedere, dat fiind faptul ca... in vara aceasta se poarta imprimeurile in cele mai vii si diverse culori.

Si pentru ca ai nevoie de incaltaminte cat mai usoara si confortabila, Accessorize iti propune clasicii...
slapi. Cu un model interesant, care imita impletitura, pot fi purtati si la serviciu, daca mediu de lucru este ceva mai lejer din acest punct de vedere.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod