Haine transformate

Cum să transformi hainele de care te-ai plictisit. 10 soluţii geniale

Ai dulapul plin, dar niciodată nu ai cu ce să te îmbraci? Descoperă cele mai bune soluţii ca să transformi hainele de care te-ai plictisit!

Majoritatea femeilor au această problemă cu hainele şi parcă niciodată nu sunt piesele vestimentare potrivite în dulap. De câte ori nu ţi s-a întâmplat ca dimineaţa să deschizi dulapul şi să constaţi că nu ai cu ce să te îmbraci!

Dacă şi tu te-ai plictisit de toate hainele tale, iată câteva soluţii practice la care poţi apela ca să-ţi transformi hainele şi să ai satisfacţia că porţi ceva nou:

 

1. Dantela revigorează o pereche de pantaloni scurţi din blugi

Dacă ai o pereche de pantaloni din blugi de care te-ai plictisit, taie-i în V în laterale şi aplică o dantelă (precum în imaginea principală). Acest mic truc îi va transforma total şi vei constata că îi poţi purta în o mulţime de combinaţii.



2. Transformă tricoul alb în unul plin de culoare
Tricou transformat

Împachetează un tricou alb precum în imaginea de mai sus şi foloseşte vopsea în diverse culori pentru a transforma total tricoul în unul plin de culoare.

 

3. Bulinuţe pe o fustă din blugi

 

Fusta de blugi cu buline

O fustă din blugi nu se va demoda niciodată, mai ales dacă ai ales un model clasic şi pe negru. Dacă totuşi te-ai plictisit de ea, foloseşte un pix gel sau un adeziv pentru a face bulinuţe, cu ajutorul unei rigle.

 

4. Blugi cu dantelă

 

Blugi cu dantela

Ca să aduci un detaliu interesant unei perechi de blugi de care te-ai plictisit aplică dantelă la baza lor. Acest mic truc va transforma totalo pereche de blugi banală într-o piesă interesantă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod